Met livestreams kijk je voetbal waar en wanneer je maar wilt
03 juni 2022 
2 min. leestijd

Met livestreams kijk je voetbal waar en wanneer je maar wilt


Tijdens een gemiddeld voetbalseizoen is er op z’n minst vier dagen in de week wel een voetbalwedstrijd op tv. We hebben natuurlijk alle nationale competities en bekers, maar wat te denken van uiteraard de Champions League, de Europa League en het nieuwe toernooi van de Conference League? Met zoveel opties is de kans dat jouw favoriete club soms wel twee keer per week speelt natuurlijk flink. En natuurlijk wil je daar niets van missen. Om die reden is het belangrijk goed internet te hebben en voorzien te zijn van nodige opties qua livestreams. In dit artikel geven we je de beste opties.


Zorg voor de juiste spullen

Het komt regelmatig voor dat je tijdens een wedstrijd even niet thuis bent of dat je partner of kinderen voor de buis zitten. De kans is dan groot dat jij niet op de bank plaats kunt nemen en jouw favoriete team aan kunt moedigen. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg opties om voetbal te kijken. Neem de telefoon, de laptop en de iPad. Drie gadgets die tegenwoordig veel mensen hebben en gebruiken voor allerlei doeleinden. Het enige wat je vervolgens nog moet hebben is goed internet. Gelukkig kan je tegenwoordig online internet vergelijken, waardoor jij binnen no-time weet wat het beste voor jou werkt. 


De juiste livestream

Goed, je hebt nu een plek voor jezelf, het juiste apparaat en goed werkend internet. Op deze manier houdt niets je tegen om ultiem te genieten van een heerlijk voetbalavondje, waarbij jij door niemand gestoord wordt. Dan is het alleen nog belangrijk dat je weet waar je dit precies moet kijken. Er zijn tegenwoordig sites genoeg die diensten aanbieden. Dit gaat om professionele sites als bijvoorbeeld het bekende Ziggo of ESPN, maar ook om wat ‘louche’ websites. Hier word je doodgegooid met reclames, maar kun je wel gratis genieten van een wedstrijdje. Wij vertellen je over een aantal verschillende opties.


Ziggo en ESPN

Als jij geabonneerd bent op Ziggo en/of ESPN, dan kun je dit in principe ook online kijken. Door hun fijne websites kan jij op die sites precies zien wat je op tv ziet. En eigenlijk nog wel meer ook. Je kunt makkelijk schakelen tussen wedstrijden, interviews en voorbeschouwingen zien. Met het juiste internet kan je de wedstrijd eenvoudig volgen. 


Meer dan genoeg voetbal

Zo geniet je op ESPN natuurlijk van de vaderlandse Eredivisie en is Ziggo meer voor de internationale competities als de Premier League, de Ligue 1 en de Serie A. Al met al meer dan voldoende vertier met deze Nederlandse bedrijven die jou voorzien van al het moois dat voetbal te bieden heeft. Met een juiste internetsnelheid is het daarnaast net of je gewoon voor de televisie zit. 


Hesgoal

Een wat andere livestream website is bijvoorbeeld Hesgoal. Hier kan je kiezen uit een menu van wedstrijden, die je redelijk eenvoudig in meerdere talen kunt bekijken. Naast voetbal kun je hier bovendien ook de Formule 1 en bijvoorbeeld Grand Slams in het tennis bekijken. Wat dat betreft een breed aanbod. Er komen dan wel wat meer reclames bij kijken, het is wel volledig gratis. En dat is ook wat waard. 


Livetv.sx

De laatste tip die we geven is die van Livetv.sx. Een website, waarop je net als bij Hesgoal, zonder al te veel moeite wedstrijden kunt kijken. En dan ook nog eens met Nederlands commentaar. Ook kan je hier wat meer reclames verwachten.


De keuze is aan jou

Het is uiteindelijk volledig aan jou waar je liever voor gaat. Betalen voor een betrouwbare dienst, waarbij je verzekerd bent van een goede kwaliteit zonder reclames of een gratis dienst met wat meer reclames en af en toe een vastloper? Het is volledig aan jou. Zolang je internet maar werkt!

Over de schrijver
Reactie plaatsen