Voetbalstadions in Azerbeidzjan

De Voetbalstadions van al jouw favoriete Azerbeidzjaanse voetbalteams

Voetbalstadions in Azerbeidzjan


In Azerbeidzjan zijn er verschillende voetbalstadions, waarvan het Olympisch Stadion van Baku de meest opvallende is. Hier zijn enkele van de belangrijkste voetbalstadions in Azerbeidzjan:

Olympisch Stadion van Baku: Gelegen in de hoofdstad Bakoe, is dit het grootste en modernste stadion in Azerbeidzjan. Het heeft een capaciteit van meer dan 68.000 zitplaatsen en heeft verschillende internationale voetbalwedstrijden en evenementen georganiseerd.

Tofiq Bahramov Republikeins Stadion: Ook bekend als het Tofiq Bahramov Stadion, het is een ander prominent stadion in Bakoe. Het heeft een capaciteit van ongeveer 31.200 zitplaatsen en is de thuisbasis van het Azerbeidzjaanse nationale voetbalteam.

Azersun Arena: Azersun Arena, gelegen in Lankaran, is het thuisstadion van de voetbalclub Neftçi PFK. Het heeft een capaciteit van ongeveer 15.300 toeschouwers.

Gabala City Stadium: Dit stadion ligt in Gabala en dient als thuisbasis voor Gabala FC. Het heeft een capaciteit van ongeveer 3.000 zitplaatsen.

Bakcell Arena: Bakcell Arena, gelegen in Bakoe, is het thuisstadion van de voetbalclub Qarabağ FK. Het heeft een capaciteit van ongeveer 5.800 zitplaatsen.

Bakcell Arena 2: Dit stadion, ook bekend als het Shafa Stadion, is het oefenterrein voor Qarabağ FK. Het bevindt zich in Bakoe.

Dalga Arena: Dalga Arena, gelegen in Bakoe, is het thuisstadion van de voetbalclub Dalga Baku. Het heeft een capaciteit van ongeveer 3.200 zitplaatsen.

Houd er rekening mee dat de namen en capaciteiten van stadions in de loop van de tijd kunnen veranderen, en dat er nieuwe stadions kunnen zijn gebouwd sinds mijn kennisgrens in september 2021. Het is een goed idee om de laatste informatie te controleren als u van plan bent deze stadions in Azerbeidzjan te bezoeken of evenementen bij te wonen

ASK Arena

Bezoek het Voetbalstadion van Shamakhi FK

Tofikh Bakhramovstadion

Bezoek het Voetbalstadion van FK Qarabag
Olympisch Stadion Azerbeidzjan

Olympisch Stadion (Azerbeidzjan)

Bezoek het Voetbalstadion van het Azerbeidzjaans voetbalelftal

Bayilstadion

Bezoek het Voetbalstadion van Sabail FK

Khazar Lankaran Central Stadium

Bezoek het Voetbalstadion van Khazar Lankaran

Ganja City Stadium

Bezoek het Voetbalstadion van Kapaz PFK

Bakcell Arena

Bezoek het Voetbalstadion van Neftçi Bakoe

Het Voetbalstadion dat je zocht niet kunnen vinden? Zoek dan verder!