5 opkomende sterren van dit EK
03 juni 2024 
1 min. leestijd

5 opkomende sterren van dit EK

Bij het EK komen telkens nieuwe talenten naar voren voor hun nationale team.

Hierbij VIJF veelbelovende spelers die een grote impact kunnen hebben voor hun nationale teams.


1. Bradley Barcola

De bij PSG Spelende Barcola is bij de selectie van Frankrijk geroepen om deel uit te maken van de selectie. Dit seizoen speelt de 21 jarige buitenspeler wat vaker in de basis bij de Franse kampioen en doet het aardig. Bradley toont veelbelovende vooruitgang met 4 doelpunten en 7 assists, waardoor hij stevig op weg is om een vaste basisplaats te verdienen bij Paris Saint-Germain.

We kijken er met spanning naar uit om Bradley Barcola zijn eerste optreden te zien maken tijdens het EK.


2. Kobbie Mainoo

Het lichtpuntje van Manchester United dit seizoen is Kobbie Mainoo, de 19 jarige middenvelder is bezig met een goed seizoen bij de 'RED DEVILS' en mag zeker rekenen op speelminuten bij Engels trainer Southgate.

Zijn constante bijdrage aan het spel en zijn vermogen om zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen, hebben hem geliefd gemaakt bij fans en hebben zijn positie als een veelbelovende speler in het team verstevigd.3. Arda Güler

Arda Güler, de veelbelovende 19-jarige Turkse speler bij Real Madrid, heeft misschien niet veel speelminuten gekregen bij de grootmacht, maar telkens wanneer hij het veld betreedt, laat hij indrukwekkend spel zien. Zijn technische vaardigheden maken hem op jonge leeftijd al een opvallende speler. Hoewel zijn kansen beperkt zijn geweest, heeft Arda laten zien dat hij klaar is om zijn stempel te drukken op het hoogste niveau van het voetbal. Met zijn veelbelovende talent en vastberadenheid om te slagen, lijkt de toekomst helder voor deze jonge ster bij Real Madrid.


4Nico WIlliams

Nico Williams, de explosieve Spaanse winger die voor Athletic Bilbao speelt, heeft zich gevestigd als een vaste waarde in het team. Zijn bliksemsnelle snelheid en behendigheid op de flanken maken hem een geduchte tegenstander voor verdedigers.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Williams al indrukwekkende prestaties geleverd op het veld, waarbij hij zijn team keer op keer heeft geholpen met zijn aanvallende dreiging en doelgerichtheid.5. Lamine Yamal

Momenteel wordt hij beschouwd als een van de grootste talenten op de Europese velden. Als slechts 16-jarige speler van FC Barcelona staat hij dit EK onder een vergrootglas. De verwachtingen zijn hooggespannen en iedereen kijkt uit naar de schitterende dingen die hij kan laten zien. Wij zijn ervan overtuigd dat hij, ondanks zijn jeugdige leeftijd, Spanje naar mogelijk zelfs een finaleplaats kan leiden.

Naar welk talent kijken jullie echt uit? Laat het ons maar weten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen