Voetbalstadions in Madrid

De Voetbalstadions van al jouw favoriete voetbalteams in Madrid

Alle
Voetbalstadions in Madrid

Voetbalstadions in Madrid

Madrid is de thuisstad van twee van de grootste voetbalclubs van Spanje: Real Madrid en Atletico Madrid. Beide clubs hebben imposante stadions die deel uitmaken van het landschap van de stad.


Het Santiago Bernabeu Stadium, thuisbasis van Real Madrid, is een van de bekendste voetbalstadions ter wereld. Het stadion werd geopend in 1947 en heeft een capaciteit van 81.044 toeschouwers. Het is de thuishaven van vele grote Europese wedstrijden, waaronder de Europese Champions League-finale.


Het Wanda Metropolitano Stadium, thuisbasis van Atletico Madrid, werd geopend in 2017 en biedt plaats aan 68.000 toeschouwers. Het moderne stadion heeft een uniek ontwerp en is uitgerust met de nieuwste technologieën.


Beide stadions zijn populaire toeristische attracties voor voetbalfans en bieden rondleidingen, waarbij bezoekers achter de schermen kunnen kijken en meer kunnen leren over de rijke geschiedenis en traditie van beide clubs.


In Madrid kun je genieten van de geweldige sfeer tijdens de wedstrijden en de passie van de fans die de clubs steunen. Het bezoeken van een wedstrijd in een van deze stadions is een onvergetelijke ervaring voor elke voetbalfan.

Hier vind je de beste Voetbalstadions in Madrid

Santiago Bernabeau

Bezoek het voetbalstadion van Real Madrid

Wandra Metropolitano stadion

Bezoek het Voetbalstadion

van Atletico Madrid

Coliseum Alfonso Pérez

Bezoek het voetbalstadion van Getafe FC

Het Voetbalstadion dat je zocht niet kunnen vinden? Zoek dan verder!