Coliseum Alfonso Pérez

Madrid, Spanje

1998

Bouwjaar

17,700

Stadion Capaciteit: 

Getafe CF

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

 Coliseum Alfonso Pérez

Coliseum Alfonso Pérez is het thuis van Getafe CF.

Sinds 30 augustus 1998 speelt Getafe CF zijn wedstrijden in het stadion. De eerste wedstrijd werd ook op 30 augustus 1998 gespeeld tegen Talvera CF de wedstrijd eindigde in een 0-1 de eerste nederlaag in het stadion. De officiële opening van het stadion was pas een paar dagen later op 2 september 1998.

Het stadion werd oorspronkelijk geopend met een capaciteit van 14.000 maar na verschillende renovaties is het stadion uit gaan breiden en kent het nu een capaciteit van 16.500. Het stadion heeft al veel van de club meegemaakt ze promoveerde naar de Primera Division en hebben de kwart finales bereikt van de Champions League in 2008. Naast de club haar prestaties in het stadion is in het stadion ook de finale van de Champions League voor vrouwen gespeeld.

Prijzen van Getafe CF

 • 1x Segunda B (1999)

Nederlandse spelers bij Getafe CF

 • Er hebben geen Nederlandse spelers bij Getafe CF gespeeld.
 • Tickets

  Getafe CF bezoeken?

  Koop vandaag nog je tickets!

  Voetbalreis naar Getafe CF?

  Koop vandaag nog je tickets!

  Een rondleiding door het Getafe CF stadion

 • Er zijn geen rondleidingen beschikbaar.
 • Capaciteit stadion

  Coliseum Alfonso Pérez had een oorspronkelijke capaciteit bij de opening van het stadion van 14.000 de capaciteit is later door de jaren heen opgeschaald naar 16.500. De gemiddelde capaciteit voor een wedstrijd is 13.200.

  plattegrond Coliseum Alfonso Pérez

  Hier staat een plattegrond van Coliseum Alfonso Pérez met alle vakken.

  OV


  Om met het openbaar vervoer naar het Coliseum Alfonso Pérez te reizen, moet je rekening houden met de specifieke locatie van het stadion. Het Coliseum Alfonso Pérez is het thuisstadion van Getafe CF en ligt in Getafe, een voorstad van Madrid, Spanje.

  Hier is een algemene gids over hoe je mogelijk met het openbaar vervoer naar het stadion kunt reizen:

  1. Metro: Getafe heeft metrostations die verbonden zijn met het metronetwerk van Madrid. Je kunt de metro nemen naar een nabijgelegen station, zoals Getafe Central, en vanaf daar verder reizen met andere vervoersmiddelen.

  2. Trein (Cercanías): Het stadion ligt op loopafstand van het treinstation Getafe Industrial, dat bediend wordt door de Cercanías-treinen van Madrid. Controleer de dienstregelingen om ervoor te zorgen dat je de juiste trein neemt.

  3. Bus: Er zijn waarschijnlijk lokale buslijnen die in de buurt van het stadion stoppen. Raadpleeg de officiële website van het openbaar vervoer in Madrid of een reisplanner voor specifieke busroutes.

  4. Taxi of Ridesharing: Je kunt ook overwegen om een taxi of een rideshare-service te gebruiken om rechtstreeks naar het stadion te gaan.

  Om de meest actuele en nauwkeurige informatie te krijgen, raad ik aan om een lokale reisplanner te raadplegen, zoals de officiële website van het openbaar vervoer in Madrid of apps zoals Google Maps. Deze bronnen bieden gedetailleerde en realtime informatie over het openbaar vervoer, inclusief dienstregelingen en routes.

  Hotels in de buurt

  1. Locatie: Controleer de locatie van het hotel en de afstand tot het stadion. Hotels die op loopafstand liggen, kunnen handig zijn als je het stadion wilt bezoeken.

  2. Beoordelingen: Lees beoordelingen van andere gasten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de accommodatie, de voorzieningen en de algemene ervaring.

  3. Voorzieningen: Bekijk welke voorzieningen het hotel biedt, zoals gratis wifi, ontbijt, parkeergelegenheid en andere faciliteiten die belangrijk voor je kunnen zijn.

  4. Prijs: Vergelijk prijzen tussen verschillende hotels en kies een optie die binnen je budget past.

  5. Bereikbaarheid: Onderzoek of het hotel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer of met de auto, afhankelijk van jouw reisvoorkeuren.

  Door deze factoren in overweging te nemen en online beoordelingen te lezen, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van een hotel in de buurt van het Coliseum Alfonso Pérez.