Zosimades Stadium

Ioánnina, Griekenland


1952

Opgericht in:

7.534

Stadion Capaciteit:

PAS Giannina

Thuis van:

Het Zosimades Stadium

Het Zosimades Stadium ligt in Ioánnina, Griekenland en is geopend in 1952 en sindsdien het thuishok van de Griekse voetbalclub PAS Giannina. Het stadion heeft een toeschouwerscapaciteit van 7.534 die allen plaats kunnen nemen op de tribunes, die zijn te vinden aan beide lange zeiden van het veld als zowel beide korte zijden van het veld. De tribunes zijn te herkennen aan de blauwe en witte stoelen dat zijn de zelfde kleuren als de thuis spelende ploeg van het stadion. Het Zosimades Stadium heeft overdekte tribunes maar niet alle tribunes zijn overdekt, de overdekte tribunes zijn te vinden aan beide lange zijden van het veld. het stadion is echter niet alleen gebouwd voor voetbal maar ook voor andere diverse sporten zoals bijvoorbeeld atletiek dat kun je zien aan de blauwe atletiekbaan die rond om het veld loopt. Om die reden mag het stadion zich een multifunctioneel stadion noemen.

Highlights van het Zosimades Stadium

trofee

Prijzen van PAS Giannina


  • 3x Beta Ethniki (1974, 1985, 2002)

  • 1x Super League Alpha Ethniki (2020)

  • 1x Gamma Ethniki (1998)nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij PAS Giannina

Charlton Vicento,  Ab Fafié, Ahmad Mendes Moreira


rondleiding

Een rondleiding in het Zosimades Stadium

Er zijn momenteel geen rondleidingen beschik baar in het Zosimades Stadium, zodra deze er wel zijn kunt u ze hier vinden.

Ook het Zosimades Stadium bezoeken? Koop vandaag nog je tickets.

Capaciteit van het Zosimades Stadium

Het stadion van PAS Giannina biedt zitplaats aan 7.652 toeschouwers die rond het veld plaats kunnen nemen op de tribunes.Er wordt in het stadion niet gespeeld op kunstgras maar op natuurgras.


Als kleine club zijn de prijzen over het algemeen zeer betaalbaar met een zitplaats achter het doel rond de € 8,00 en een zitplaats op de hoofdtribune niet meer dan € 14,00.

uitvak-afas-stadion

Uitvak van het Zosimades Stadium

Op het moment is er geen informatie beschikbaar van het uitvak van het Zosimades Stadium.

plattegrond-afas-stadion

Plattegrond Zosimades Stadium

Op het moment is er geen informatie beschikbaar van de plattegrond van het Zosimades Stadium.