Zahir Pajaziti Stadion

Podujevo, Kosovo

1996

Bouwjaar

9000

Stadion Capaciteit: 

KF Llapi

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Zahir Pajaziti Stadion

Het Zahir Pajaziti Stadion is een voetbalstadion gelegen in de stad Podujevo, in Kosovo. Het stadion is vernoemd naar Zahir Pajaziti, een prominente Kosovaarse nationalist en leider van de Kosovo Liberation Army. Het heeft een capaciteit van ongeveer 9000 toeschouwers en wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden, met name voor de thuiswedstrijden van KF Llapi, een van de meest bekende voetbalclubs in Kosovo.

Prijzen van KF Llapi

  • 2x Landskampioen (2013,2014)

Nederlandse voetbalspelers bij KF Llapi

Momenteel hebben d'r geen Nederlanders bij KF Llapi gespeeld.

Een rondleiding in

Het Zahir Pajaziti Stadion

Momenteel zijn er geen rondleidingen beschikbaar in het Zahir Pajaziti Stadion.

Capaciteit van Het

Zahir Pajaziti Stadion

Het Zahir Pajaziti Stadion staat bekend om zijn levendige sfeer tijdens voetbalwedstrijden, vooral wanneer de lokale club, KF Llapi, speelt. Met een capaciteit van ongeveer 9000 toeschouwers biedt het stadion voldoende ruimte voor fans om de wedstrijden te bekijken en deel te nemen aan de aanmoedigingen. Naast voetbalwedstrijden worden er soms ook andere evenementen georganiseerd in dit stadion, waardoor het een belangrijk centrum van gemeenschapsactiviteiten in Mitrovica is.

Uitvak van de Johan Cruijff ArenA

Het uitvak van het Zahir Pajaziti Stadion biedt plaats aan supporters van het bezoekende team tijdens voetbalwedstrijden. Meestal is het uitvak een afgebakend gedeelte van het stadion dat apart is toegewezen aan de supporters van het gastteam.


Het doel van het uitvak is om de veiligheid en orde te handhaven door de supporters van beide teams gescheiden te houden. Vaak zijn er beveiligingsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de supporters veilig en comfortabel kunnen genieten van de wedstrijd, terwijl ze toch gescheiden blijven van de thuissupporters.