Yuexiushan Stadium

Guangzhou, China

1950

Opgericht in:

18.000

Stadion Capaciteit:

Guangzhou City FC

Thuis van:

Yuexiushan Stadium

Het Yuexiushan Stadium is een multifunctioneel stadion in Guangzhou, Guangdong, China, genoemd naar de locatie aan de voet van de Yuexiu-heuvel. Het stadion word momenteel meestal gebruikt voor voetbalwedstrijden en soms ook voor atletiek. Het is gelegen op Yingyuan Road 4. Het stadion is eigendom van het Guangzhou Sports Bureau.

Het oorspronkelijke stadion op dezelfde locatie opende in 1926. In 1950 werd het volledig herbouwd met een capaciteit van 35.000 mensen. Na renovatie en de installatie van vaste zitplaatsen in 2012 is de capaciteit nu echter 18.000. Het stadion is het best te bereiken door metrolijn 2 van Guangzhou te nemen naar station Sun Yat-Sen Memorial Hall.

Highlights van Guangzhou City FC

Prijzen van Guangzhou City FC

  1. Guangzhou City FC heeft geen prijzen gewonnen

Nederlanders bij Guangzhou City FC

  1. Er hebben geen Nederlandse voetballers gespeeld voor Guangzhou City FC

Ook Yuexiushan Stadium bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Yuexiushan Stadium

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Yuexiushan Stadium. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Yuexiushan Stadium

De capaciteit van Yuexiushan Stadium bedraagt 18.000 plekken. Een groot gedeelte van de zitplekken zijn niet overdekt. Het stadion maakt gebruik van natuurlijk gras en heeft geen grasverwarming.

Uitvak van Yuexiushan Stadium

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het Yuexiushan Stadium. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Yuexiushan Stadium

Hiernaast staat een plattegrond van Yuexiushan Stadium met alle vakken.