Yadegar-e-imam stadium

Tabriz, Iran

1996

Opgericht in:

80.451

Stadion Capaciteit:

Tractor SC

Thuis van:

Yadegar-e-imam stadium


Het Yadegar e imam stadium is een multifunctioneel stadion in Teheran, de hoofdstad van Iran. De naam is afkomstig van een uitgedoofde vulkaan in de buurt van het stadion. De bouwkosten worden geschat op 6 miljard rial. Tijdens de opening was het al het grootste stadion van het land. In 2006 is het stadion gerenoveerd en zijn er nieuwe stoelen op de tribunes geplaatst. In 2010 waren er ook nog eens verbouwingen. Die renovatie kostte zo’n 350 miljoen rial. Met een huidige capaciteit van 80.012 zit je zeker goed in dit stadion. Als thuis van Tractor SC wordt dit stadion voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden, om het veld ligt een atletiekbaan.Highlights van Tractor SC

trofee

Prijzen van Tractor


  1. Tractor SC heeft nog geen prijzen gewonnen.

Nederlandse voetbalspelers bij Tractor SC

  1. Er zijn momenteel geen Nederlandse spelers bij Tractor SC.

Ook Tractor bezoeken? Koop vandaag nog je tickets.

rondleiding

Een rondleiding in Yadegar-e-imam stadion

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Yadegar e Imam stadium. Wanneer deze wel gegeven worden vermelden wij dat meteen op deze pagina.

 

Capaciteit van Yadegar e imam stadium

De vorm van het Yadegar-e-imam stadion is volledig ovaal en het biedt plaats aan 80.451 toeschouwers. Het stadion is niet afgedekt.

Uitvak van Yadegar e Imam


Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak van Yadegar e Imam Stadium. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.