Wedden op voetbalwedstrijden? Kies de juiste strategie!
14 oktober 2022 
1 min. leestijd

Wedden op voetbalwedstrijden? Kies de juiste strategie!

Als groot voetbalfan kijk je natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden en waarschijnlijk ben je op de hoogte van alle ins en outs. Waarom zou je deze kennis niet inzetten om leuke prijzen te winnen? Het wedden op voetbalwedstrijden is immens populair, zeker nu het WK voetbal 2022 dat gehouden wordt in nieuwe stadion in Qatar er aan komt. Ben je benieuwd naar de verschillende strategieën waarvoor je kunt kiezen als het gaat om wedden op voetbalwedstrijden? Lees dan snel verder!

Parlay

Wil je graag je geld inzetten op een weddenschap met hoog rendement? Dan zijn Parlay weddenschappen misschien iets voor jou. Over het algemeen kiezen de meeste mensen ervoor om in te zetten op enkelvoudige weddenschappen. Als je meer winst wilt maken, dan kun je ervoor kiezen om voortaan in te zetten op combi bets. Hiermee vergroot je wel het risico, maar heb je ook de kans om meer te winnen. Een bookmaker verdubbeld bij combi bets de quoteringen van de enkelvoudige weddenschappen. Zo heb je meteen de kans om meer winst te maken. Het is en blijft een risico, maar als je zeker van je zaak bent is het een poging waard!

Kijk en vergelijk

Een andere manier om meer winst te kunnen behalen is om je geld tactisch in te zetten. We raden je dan ook aan om onderzoek te doen naar het aanbod van verschillende bookmakers. De quoteringen die door de bookmakers vastgesteld worden per wedstrijd kunnen namelijk nogal van elkaar verschillen. Dit kost wat tijd, maar zo weet je wel zeker dat je het meest uit je geld haalt. Let ook op de aanbiedingen en bonussen. Om zeker van je zaak te zijn kun je ook eens kijken bij voetbalwedtips.

Ga voor een gegarandeerde winst

Wil je gegarandeerd winst maken? Dan kun je ervoor kiezen om eens te kijken naar sure bets. Hiervoor is enig onderzoek nodig, maar dit kan zeker baten. Het idee is dat je inzet op beide partijen van een wedstrijd via verschillende bookmakers. Het doel is om je geld op zo’n manier te verdelen dat je winst maakt bij alle uitkomsten. Bekijk de quoteringen van beide bookmakers op beide partijen. Is de quotering voor de winst van team A 1.85? Dan kun je ook inzetten op team B bij de andere bookmaker met een quotering van 2. Het is wel van belang om het geld evenredig te verdelen. Je zult in dit geval dus iets meer geld inzetten op team A. Op deze manier weet je zeker dat je een paar euro winst zult gaan maken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen