Voith-Arena

Voith-Arena

1972

Bouwjaar

15.000

Stadion Capaciteit: 

FC Heidenheim 

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Voith-Arena

De Voith-Arena is de thuis basis van FC Heidenheim 1846. De Voith-Arena telt een capaciteit van 15.000. In 2009 werd de capaciteit verhoogt in verband met de eisen die de DFB stelt voor de 3. Bundesliga. In de voorgaande jaren is de naam van het stadion twee keer veranderd tot en met 2008 had het stadion de naam Albstadion en daarna ging het stadion verder onder de naam GAGFAH-Arena. Nu kent het stadion de naam Voith-Arena. 

Prijzen van FC Heidenheim 

  • 1X GERMAN 2. BUNDESLIGA CHAMPION
  • 1X GERMAN 3. LIGA CHAMPION
  • 6X LANDESPOKAL WÜRTTEMBERG WINNER

Nederlandse voetbalspelers bij

FC Heidenheim

  • Geen Nederlandse spelers/trainers

Tickets

FC Heidenheim

bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar

FC Heidenheim?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in de

Voith Arena

Helaas zijn er tot heden geen rondleidingen aangeboden in het Voith-arena door FC Heidenheim, mochten deze in de toekomst worden aangeboden zullen wij dit z.s.m toevoegen.

Capaciteit van de Voith Arena

De Voith Arena is de thuisbasis van FC Heidenheim, en het stadion heeft enkele unieke kenmerken en faciliteiten die fans en bezoekers zeker zullen waarderen. Hier zijn enkele belangrijke details over de Voith Arena:


Capaciteit: Het stadion heeft een capaciteit van [vul het aantal toeschouwers in] tijdens voetbalwedstrijden, waardoor het een levendige en sfeervolle locatie is voor fans.


Dug-outs: De dug-outs zijn in de tribunes geïntegreerd, wat een uniek aspect is en zorgt voor een betere zichtbaarheid vanaf de zijlijn.


Fanatieke Aanhang: FC Heidenheim heeft een gepassioneerde fanbase, vergelijkbaar met de F-side en VAK410 van Ajax. Deze fanatieke groepen staan bekend om hun sfeercreatie en betrokkenheid tijdens de wedstrijden.


Uitvak: Het uitvak biedt plaats aan bezoekende supporters en draagt bij aan de algehele sfeer in het stadion. Bij internationale wedstrijden kan FC Heidenheimmogelijk extra vakken beschikbaar stellen aan de uitspelende club, waardoor ze meer toeschouwers kunnen meebrengen.

Plattegrond Voith arena

Hier staat een plattegrond van deVoith arena met alle vakken.

OV

  • Bepaal je vertrekpunt: Eerst moet je bepalen vanuit welke locatie je wilt vertrekken, zoals het dichtstbijzijnde trein- of busstation.

  • Openbaar vervoer in de regio: [Plaatsnaam] heeft waarschijnlijk een goed openbaar vervoerssysteem. Je kunt de dienstregelingen en routes van treinen, bussen of trams raadplegen om de beste manier te vinden om naar de Voith Arena te reizen.

  • Trein of bus: Afhankelijk van je vertrekpunt, kan je overwegen om een trein, bus of tram te nemen naar het dichtstbijzijnde station in de buurt van de Voith Arena.

  • Taxi of lopen: Vanaf het trein- of busstation kan je overwegen om een taxi te nemen naar het stadion als het te ver is om te lopen.

  • Stadionlocatie: Zorg ervoor dat je de exacte locatie van de Voith Arena kent en hoe je daar vanaf het trein- of busstation kunt komen.