Voetbalstadions in Slowakije


Hier vind je de beste Voetbalstadions van 

Slowakije.


Alle Voetbalstadions in 

Slowakije.

  Hier vind je de beste Voetbalstadions van Slowakije


  Štadión na Sihoti


  Bezoek het voetbalstadion van AS Trenčín

  Tehelné pole

  Bezoek het voetbalstadion van Slovan Bratislava

  Pasienky Stadium

  Bezoek het voetbalstadion van  in Bratislava


  Football stadium MŠK Žilina


  Bezoek het voetbalstadion van MŠK Žilina

  Stadium of Anton Malatinský

  Bezoek het voetbalstadion van  FC Spartak Trnava

  Voetbalstadions in Slowakije

  Er zijn verschillende voetbalstadions in Slowakije, variërend in grootte en capaciteit. Hier zijn enkele van de bekendste voetbalstadions in Slowakije:

  Štadión Tehelné pole (Tehelné pole Stadion) - Gelegen in Bratislava, de hoofdstad van Slowakije, is dit stadion de thuisbasis van Slovan Bratislava, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Slowakije. Het heeft een capaciteit van ongeveer 22.500 toeschouwers.


  Štadión pod Dubňom (Pod Dubňom Stadion) - Dit stadion is gelegen in Žilina en wordt gebruikt door MŠK Žilina, een andere prominente voetbalclub in Slowakije. Het heeft een capaciteit van ongeveer 11.200 toeschouwers.

  Štadión Pasienky - Dit stadion, gelegen in Bratislava, wordt vaak gebruikt voor voetbalwedstrijden en heeft een capaciteit van ongeveer 13.000 toeschouwers.

  Štadión Antona Malatinského (Anton Malatinský Stadion) - Dit stadion bevindt zich in Trnava en is de thuisbasis van Spartak Trnava. Het heeft een capaciteit van ongeveer 19.200 toeschouwers.


  Štadión pod Zoborom (Pod Zoborom Stadion) - Dit stadion bevindt zich in Nitra en wordt gebruikt door FC Nitra. Het heeft een capaciteit van ongeveer 7.200 toeschouwers.


  Dit zijn slechts enkele van de voetbalstadions in Slowakije. Het land heeft ook tal van andere stadions, zowel in de hoogste divisies als in lagere divisies, waar voetbalwedstrijden worden gespeeld. De stadions variëren in grootte en faciliteiten, maar ze bieden allemaal een geweldige sfeer voor voetbalfans.

  oekraine-vlag

  Grootste Voetbalstadions in Slowakije


  De grootste voetbalstadions in Slowakije zijn meestal de stadions waar de belangrijkste voetbalclubs hun thuiswedstrijden spelen. Hier zijn enkele van de grootste voetbalstadions in Slowakije op basis van hun capaciteit:

  Štadión Tehelné pole (Tehelné pole Stadion) - Dit stadion is gelegen in Bratislava en heeft een capaciteit van ongeveer 22.500 toeschouwers. Het is de thuisbasis van Slovan Bratislava, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Slowakije.


  Het Voetbalstadion dat je zocht niet kunnen vinden? Zoek dan verder!