TQL Stadium


Cincinnati, Ohio

2021

Opgericht in:

26.000

Stadion Capaciteit:

FC Cincinnati

Thuis van:

TQL Stadium

TQL Stadium , tijdens de bouw West End Stadium genoemd, is een voetbalspecifiek stadion in Cincinnati, Ohio. Het is de thuisbasis van FC Cincinnati , een Major League Soccer (MLS)-team dat tijdelijk in het Nippert Stadium speelde . Het stadion is gelegen in de wijk West End , op het voormalige terrein van Stargel Stadium aan Central Parkway aan Wade Street. Het stadion kostte ongeveer $ 250 miljoen om te bouwen en biedt plaats aan 26.000 toeschouwers.

Highlights van TQL Stadium

Prijzen van FC Cincinnati

  • Deze club heeft tot nu toe geen prijzen behaald. 

Nederlanders bij FC Cincinnati

Kenneth Vermeer, Sem de Wit, Jürgen Locadia, Siem de Jong en Maikel van der Werf. 

Ook TQL Stadium bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in TQL Stadium

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het TQL Stadium. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van TQL Stadium

Volgens een voorlopig ontwerpschema dat in mei 2018 werd vrijgegeven, zou het stadion 21.080 zitplaatsen hebben, met 16.610 algemene toelatingsstoelen en 3.970 premium-stoelen. Door twee van de hoeken en uiteinden op te vullen, zouden er 7.000 extra stoelen worden toegevoegd. In juni 2018 zei de club echter dat ze in wezen "opnieuw begonnen" met het ontwerpen van het stadion. Clubvoorzitter Jeff Berding zei dat hij verwachtte dat de capaciteit ergens tussen de 21.000 en 30.000 toeschouwers zou zijn, afhankelijk van wat de club zich kon veroorloven. Het stadion heeft tegenwoordig een capaciteit voor 26.000 toeschouwers. 

Uitvak van TQL Stadium

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het TQL Stadium. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van TQL Stadium

Hiernaast staat een plattegrond van TQL Stadium met alle vakken.