Todoroki Athletics Stadium

Kawasaki, Japan

1962

Opgericht in:

26.232

Stadion Capaciteit:

Kawasaki Frontale

Thuis van:

Todoroki Athletics Stadium

Het Kawasaki Todoroki Athletics Stadium is een multifunctioneel stadion in Todoroki Ryokuchi in Kawasaki, Japan. Het wordt momenteel vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden en is het thuisstadion van de voetbalclub Kawasaki Frontale. Het stadion was gastheer voor meerdere IAAF-competities, meest recentelijk was in 2017, en was gastheer voor het Pre-Games Training Camp van de British Olympic Association in de aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo in 2020.

Het stadion biedt plaats aan 26.232 mensen en werd gebouwd in 1962. Het stadion was de gastheer van de openingswedstrijd en finale van het IFAF Wereldkampioenschap 2007. Het stadion is meerdere keren verbouwd. 

De eerste fase omvat een gloednieuwe westelijke tribune met 7.500 zitplaatsen op twee niveaus. De tribune biedt uitgebreide infrastructuur over 6 verdiepingen met een totale oppervlakte van ruim 21.000 vierkante meter. Het ontwerp is zeer modern met duurzaamheid in het achterhoofd. Houten elementen sieren het, terwijl led-schijnwerpers en zonnepanelen energiebesparende maatregelen zijn.

Highlights van Kawasaki Frontale

Prijzen van Kawasaki Frontale

  • 4x Landskampioen (2017, 2018, 2020, 2021)
  • 2x Japans Second League kampioen (1999, 2004)
  • 1x Japanse beker (2020)
  • 1x Japans League Cup (2019)
  • 2x Japans Supercup (2019, 2021)

Nederlanders bij Kawasaki Frontale

  1. Er hebben geen Nederlandse voetballers gespeeld voor Kawasaki Frontale.

Ook Todoroki Athletics Stadium bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Todoroki Athletics Stadium

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Todoroki Athletics Stadium. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Todoroki Athletics Stadium

De capaciteit van Todoroki Athletics Stadium bedraagt 26.232 plekken. De eerste fase omvat een gloednieuwe westelijke tribune met 7.500 zitplaatsen op twee niveaus. De tribune biedt uitgebreide infrastructuur over 6 verdiepingen met een totale oppervlakte van ruim 21.000 vierkante meter.

Uitvak van Todoroki Athletics Stadium

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Todoroki Athletics Stadium. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Todoroki Athletics Stadium

Hiernaast staat een plattegrond van Todoroki Athletics Stadium met alle vakken.