TD Place StadiumOttawa, Canada

1908

Opgericht in:

24.000

Stadion Capaciteit:

Atlético Ottawa

Thuis van:

TD Place Stadium

TD Place Stadium (oorspronkelijk Lansdowne Park en voorheen Frank Clair Stadium ) is een openluchtstadion in Ottawa , Ontario , Canada. Het is de thuisbasis van Atlético Ottawa van de Canadian Premier League (CPL). De huidige naam, TD Place, verwijst naar de sponsor, de Toronto-Dominionbank, die een belangrijke bijdrage heeft gedaan om de renovatie van het stadion in 2014 mogelijk te maken. Na de verbouwing zal het een van de stadions zijn die gebruikt worden voor het WK voetbal voor vrouwen in 2015.

Highlights van TD Place Stadium

Prijzen van Atlético Ottawa

  • landskampioen 2023

Nederlanders bij Atlético Ottawa

Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gespeeld voor Atlético Ottawa.

Ook TD Place Stadium bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in TD Place Stadium

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het TD Place Stadium. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van TD Place Stadium

De eerste permanente tribune werd in 1908 aan de noordkant van het speelveld gebouwd. Het werd in 1967 afgebroken om een nieuwe reeks tribunes te bouwen met een geïntegreerde ijshockeyarena eronder, toen bekend als het Ottawa Civic Center .

Aan de zuidkant van het veld werd in de jaren twintig een kleine tribune gebouwd, die in 1960 werd vervangen. In de jaren zeventig werd een tweede dek voor de zuidkant toegevoegd. Vanaf 2008, voorafgaand aan de lagere sloop aan de zuidkant, had het totale stadion een capaciteit van 30.927 toeschouwers. In de jaren hierna zijn er nog heel wat renovaties geweest en de capaciteit werd gebracht naar 24.000 toeschouwers. 

Uitvak van TD Place Stadium

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het TD Place Stadium. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van TD Place Stadium

Er is geen plattegrond beschikbaar van het TD Place Stadium.