Subaru Park

Chester, Amerika

2010

Opgericht in:

18.500

Stadion Capaciteit:

Philadelphia Union

Thuis van:

Subaru Park

Subaru Park is een voetbalstadion gelegen in Chester een stad in Pennsylvania. Er zijn twee voetbalclubs die gebruik maken van het Subaru Park stadion dat zijn Philadelphia Union die uitkomt in de Major League Soccer en  Philadelphia Independence dat speelt in de Women's Professional Soccer. De bouw van het stadion begon eind 2008 en werd was klaar in de zomer van 2010. De eerste wedstrijd in het stadion werd gespeeld op 27 juni 2010 tussen Philadelphia Union en Seattle Sounders dat eindigde in een 3-1 overwinning voor Philadelphia Union. In 2015 veranderde het stadion de naam van PPL Park in Talen Energy Stadium en in 2020 weer in Subaru Park, na sponsorovereenkomsten voor naamgevingsrechten.

Highlights van Philadelphia Union

Prijzen van Philadelphia Union

  • 1x Supporter Shield (2020)

Nederlanders bij Philadelphia Union

  1. Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gespeeld voor Philadelphia Union.

Ook Subaru Park bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Subaru Park

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Subaru Park. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Subaru Park

De capaciteit van Subaru Park bedraagt op dit moment 18.500 plekken. Plannen werden al vroeg opgesteld om de capaciteit uit te breiden naar 20.000, en mogelijk 27.000 en 30.000 later, maar ze hebben nog niks gedaan met deze plannen.

Uitvak van Subaru Park

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Subaru Park stadion. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Subaru Park

Hiernaast staat een plattegrond van Subaru Park met alle vakken.