Starlight stadiumLangford, British Columbia, Canada

2009

Opgericht in:

6.000

Stadion Capaciteit:

Pacific FC


Thuis van:

Starlight stadium

Starlight Stadium (voorheen Westhills Stadium ) is een multifunctioneel stadion met 6.000 zitplaatsen in Langford, British Columbia , Canada. Het wordt gebruikt door Pacific FC van de Canadian Premier League voor voetbal, door Rugby Canada voor verschillende evenementen en door het Canadese junior voetbalteam Westshore Rebels . In een internationale context is het meest opvallende gebruik de locatie van de Canada Women's Sevens , een evenement in de World Rugby Women's Sevens Series voor nationale rugby sevens- teams.

Highlights van Starlight stadium

Prijzen van Pacific FC

  • Canadian Premier League 1x (2021)

Nederlanders bij Pacific FC

Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gespeeld voor Pacific FC.

Ook Starlight stadium bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Starlight stadium

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het starlight stadium. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Starlight stadium

 het stadion heeft een capaciteit voor 6.000 toeschouwers. Het hoofdstadion heeft onder andere 18 VIP-suites, vier kleedkamers, ambtenarenkamers, concessie, opslag en openbare toiletten.

Uitvak van Starlight stadium

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het starlight stadium. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Starlight stadium

Hiernaast staat een plattegrond van starlight stadium met alle vakken.