Stadion Kranjčevićeva

 Trešnjevka, Kroatië
1921

Opgericht in:

5.350

Stadion Capaciteit:

NK Lokomotiva Zagreb

Thuis van:

Stadion Kranjčevićeva

Stadion u Kranjčevićevoj ulici, ook bekend als Stadion Concordije tussen 1921 en 1945, is een multifunctioneel stadion in de wijk Trešnjevka, in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Het wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden en was historisch gezien de thuisbasis van NK Zagreb tot hun ontruiming in 2018. Meer recentelijk was het stadion de thuisbasis voor de Kroatische First League kant NK Lokomotiva. Daarnaast gebruikt NK Rudeš het stadion voor geselecteerde wedstrijden, met name Kroatische First League-wedstrijden. Het werd voor het eerst geopend in 1921 en heeft vele renovaties ondergaan, waarbij de huidige lay-out dateert uit de renovatie van de Summer Universiade in 1987. Het nationale voetbalelftal van Kroatië speelde slechts één keer in het stadion in een vriendschappelijke wedstrijd met 3-0 die op 13 maart 1996 werd gewonnen tegen Zuid-Korea. Met zijn verminderde capaciteit sinds 2008 kan het stadion 8850 mensen herbergen, waardoor het het op een na grootste stadion is. stadion in Zagreb, achter Stadion Maksimir. In 2018 werd het stadion opgeknapt met stoelen in de oostelijke tribune en een nieuw hybride gazon geïnstalleerd, waardoor het een capaciteit heeft van 5.350 zitplaatsen.

Highlights van NK Lokomotiva Zagreb

prijzen

Prijzen van NK Lokomotiva Zagreb

  1. NK Lokomotiva Zagreb heeft nog geen prijzen gewonnen
nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij NK Lokomotiva Zagreb

Bradley Vliet

Ook NK Lokomotiva Zagreb bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

rondleiding

​​​​Een rondleiding in Stadion Kranjčevićeva

Er zijn geen rondleidingen op dit moment in het Stadion Kranjčevićeva.

Capaciteit van Stadion Kranjčevićeva

In 2018 werd het stadion opgeknapt met stoelen in de oostelijke tribune en een nieuw hybride gazon geïnstalleerd, waardoor het een capaciteit heeft van 5.350 zitplaatsen.

Uitvak van Stadion Kranjčevićeva

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Stadion Kranjčevićeva. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina

plattegrond-estadio-do-dragao

Plattegrond Stadion Kranjčevićeva

Er is helaas geen plattegrond beschikbaar van Stadion Kranjčevićeva.