Stade Saputo


Montreal, Canada

2008

Opgericht in:

20.801

Stadion Capaciteit:

CF Montréal

Thuis van:

Stade Saputo

Saputo Stadium is een voetbalspecifiek stadion in Olympic Park in de gemeente Montreal , Canada. Het stadion is geopend op 21 mei 2008 en is de huidige thuisbasis van CF Montréal (voorheen de Montreal Impact). Het stadion is gebouwd op het voormalige oefenterrein op het terrein van de Olympische Zomerspelen van 1976 , terwijl de oostkant van het stadion uitzicht heeft op de hellende toren van het Olympisch Stadion . Het heeft een capaciteit van 20.801 en is daarmee het op een na grootste voetbalspecifieke stadion in Canada, na BMO-veld in Toronto .

Highlights van Stade Saputo

Prijzen van CF Montréal

  • Canadian Championship (4x) 2021, 2019, 2014, 2013

Nederlanders bij CF Montréal

Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gespeeld voor CF Montréal.

Ook Stade Saputo bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Stade Saputo

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Stade Saputo . Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Stade Saputo

Anticiperend op een deelname van Montreal aan de Major League Soccer , werden er plannen gemaakt om het stadion uit te breiden van de oorspronkelijke capaciteit van 13.034 naar 20.000 om de verwachte toename van het aantal bezoekers aan te kunnen. Het stadion heeft nu een capaciteit van 20.801 toeschouwers. 

Uitvak van Stade Saputo

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Stade Saputo . Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Stade Saputo

Hiernaast staat een plattegrond van Stade Saputo met alle vakken.