Stade Moulay Abdallah


Rabat, Marokko

1983

Opgericht in:

52,000

Stadion Capaciteit:

FAR Rabat

Thuis van:

Stade Moulay Abdallah

Het Prince Moulay Abdellah Stadion is een multifunctioneel sportcomplex in het zuidoosten van de hoofdstad van Marokko, Rabat.

Het wordt vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden, maar er kunnen ook atletiekwedstrijden georganiseerd worden. Zo wordt hier, vanaf 2008, jaarlijks het Meeting International Mohammed VI d'Athlétisme de Rabat, een internationale atletiekwedstrijd. In 2014 werd in dit stadion het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs 2014 gehouden. Er werden toen in dit stadion 4 wedstrijden gespeeld, waaronder de halve finale.


Highlights van FAR Rabat

trofee

Prijzen van FAR Rabat

Helaas heeft dit team nog geen prijs gewonnen.

nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij FAR Rabat

Er spelen helaas nog geen Nederlandse spelers bij deze club.

rondleiding

Een rondleiding inStade Moulay Abdallah

Er zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar in het Stade Moulay Abdallah. Wanneer deze beschikbaar zijn vermelden wij dat meteen op onze website.

Capaciteit van Stade Moulay Abdallah

er kunnen 52.000 toeschouwers. In 2000 grootschalig gerenoveerd, waarbij de stoeltjes en de ingangen veranderd werden. Momenteel biedt het plaats aan 52.000 mensen en is het een na grootste voetbalstadion van Marokko na Stade Mohammed V. Het stadion is bezit van de stad Rabat en is de thuisbasis van FAR Rabat.

Het stadion heeft 150 gehandicapten-, 1500 VIP- en 5000 pers-plaatsen.


Uitvak van Stade Moulay Abdallah

Er zijn geen beelden en informatie bekend over het uitvak van Stade Moulay Abdallah. Wanneer wij beelden hebben en informatie vermelden wij dat per direct op de website pagina.Plattegrond Stade Moulay Abdallah

helaas zijn er geen beelden beschikbaar van dit Stadion.