Stade de Marrakech


Marrakech, Marokko
2003

Opgericht in:

45,000

Stadion Capaciteit:


Kawkab Marrakech

Thuis van:

Stade de Marrakech

Het Stade de Marrakech is een multifunctioneel stadion in de Marokkaanse stad Marrakesh dat geschikt is voor voetbal en atletiek.

Met de bouw werd in 2003 begonnen en op 5 januari 2011 werd het stadion geopend met een wedstrijd tussen de vaste bespeler Kawkab Marrakech en Olympique lyonnais (0-0) gevolgd door Wydad Casablanca tegen Paris Saint-Germain (1-1). Mouhcine Iajour van Wydad Casablanca scoorde het eerste doelpunt in het stadion. Ook het Marokkaans voetbalelftal is een vaste gebruiker. Het stadion vervangt het Stade El Harti en wordt gebruikt tijdens het wereldkampioenschap voetbal voor clubs 2013, de African Cup of Nations 2015 en de IAAF Continental Cup 2014.

Highlights van Kawkab Marrakech

trofee

Prijzen van Kawkab Marrakech

1x CAF Cup 1996

nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij Kawkab Marrakech

Er spelen helaas nog geen Nederlandse spelers bij deze club.

rondleiding

Een rondleiding in Stade de Marrakech

Er zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar in het Stade de Marrakech. Wanneer deze beschikbaar zijn vermelden wij dat meteen op onze website.

Capaciteit van Stade de Marrakech

Het stadion bestaat uit 2 grote ringen met een capaciteit van 45,000.

Het stadion heeft geen dak en maakt gebruik van natuurgras.


Uitvak van Stade de Marrakech

Er zijn geen beelden en informatie bekend over het Stade de Marrakech. Wanneer wij beelden hebben en informatie vermelden wij dat per direct op de website pagina.Plattegrond Stade de Marrakech

helaas zijn er geen beelden beschikbaar van dit Stadion.