Royal Bafokeng Stadium

Phokeng, South Africa
1999

Opgericht in:

44,530

Stadion Capaciteit:

Platinum stars

Thuis van:

Royal Bafokeng Stadium

Het Royal Bafokeng Sports Palace is een voetbal-, rugby- en atletiekstadion in Phokeng nabij Rustenburg, Zuid-Afrika. Het werd gebouwd en wordt beheerd door de Royal Bafokeng Nation. Het word gebruikt als het thuisstadion voor Premier Soccer League-club Platinum Stars.

Highlights van Platinum stars

trofee

Prijzen van Platinum starsHelaas heeft dit team nog geen prijs gewonnen.
nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij Platinum stars

Er spelen helaas nog geen Nederlandse spelers bij deze club.

rondleiding

Een rondleiding in Royal Bafokeng Stadium

Er zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar in het Royal Bafokeng Stadium. Wanneer deze beschikbaar zijn vermelden wij dat meteen op onze website.

Capaciteit van Royal Bafokeng Stadium

De capaciteit van het stadion werd verhoogd van 38.000 naar 42.000 om vijf wedstrijden in de eerste ronde en een wedstrijd in de tweede ronde te kunnen organiseren op het WERELDKAMPIOENSCHAP voetbal 2010. 


Voor het toernooi van 2010 werd de westelijke hoofdtribune opgewaardeerd en vergroot en kreeg een nieuw uitkragingsdak. Andere verbeteringen zijn de installatie van nieuwe elektronische scoreborden, nieuwe stoelen en de upgrade van de schijnwerpers en het omroepsysteem.Uitvak van Royal Bafokeng Stadium

Er zijn geen beelden en informatie bekend over het uitvak in het Royal Bafokeng Stadium. Wanneer wij beelden hebben en informatie vermelden wij dat per direct op de website paginaPlattegrond Royal Bafokeng Stadium

Helaas zijn er geen beelden beschikbaar van dit Stadion.