Q2 Stadium


Austin, Texas

2021

Opgericht in:

20.738

Stadion Capaciteit:

Austin FC

Thuis van:

Q2 Stadium

Het Q2 Stadium is een voetbalspecifiek stadion in de North Burnet-sectie van North Austin, Texas , Verenigde Staten. Het is de thuisbasis van Austin FC , een Major League Soccer (MLS)-team dat in 2021 begon te spelen. De bouw van het stadion begon in september 2019 door het bouwbedrijf Austin Commerical. Gensler heeft het stadion ontworpen. In augustus 2019 werd het ontwerp goedgekeurd door de gemeente. De naam van het stadion werd bekend in januari 2021. Door de samenwerking met het bedrijf Q2 Holdings Inc. werd besloten de naam van dit stadion te sponsoren met die naam.

Highlights van Q2 Stadium

Prijzen van Austin FC

  • Deze club heeft tot nu toe geen prijzen behaald. 

Nederlanders bij Austin FC

spelers die hebben gespeeld/spelen voor Austin FC : Danny HoesenOok Q2 Stadium  bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Q2 Stadium

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Q2 Stadium. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Q2 Stadium

Er kunnen 20.738 toeschouwers in het stadion. Het is dan ook geen wonder dat er binnen de 20.738 zitplaatsen, 3.420 business seats zijn (inclusief 16 boxen, sideline seats, clubs, etc.) maar ook een single-tier supportersectie voor 3.772 mensen.

Uitvak van Q2 Stadium

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Q2 Stadium . Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Q2 Stadium

Hiernaast staat een plattegrond van Q2 Stadium met alle vakken.