Providence Park


Portland, Oregon

1926

Opgericht in:

25.218

Stadion Capaciteit:

Portland Timbers

Thuis van:

Providence Park

Providence Park (voorheen Jeld-Wen Field ; PGE Park ; Civic Stadium ; oorspronkelijk Multnomah Stadium ; en van 1893 tot het stadion werd gebouwd, Multnomah Field ) is een openluchtvoetballocatie in de Goose Hollow - buurt van Portland, Oregon . Het bestaat in rudimentaire vorm sinds 1893 en als een compleet stadion sinds 1926. Providence Park is momenteel de oudste faciliteit die is geconfigureerd als een voetbalspecifiek stadion voor gebruik door een MLS -team, en is een van de meest historische terreinen die door elk professioneel voetbalteam van de Verenigde Staten.

Highlights van Providence Park

Prijzen van Portland Timbers

  • MLS 1x 2015 

Nederlanders bij Portland Timbers

Spelers die hebben gespeeld/spelen bij Portland Timbers:  Ibad Muhamadu, Rob Rensenbrink

Ook Providence Park  bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Providence Park

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Providence Park. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Providence Park

Het stadion had een capaciteit voor ongeveer 17.000 toeschouwers, na heel wat renovaties heeft het stadion uiteindelijk 25.218 toeschouwers. 

Uitvak van Providence Park

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Providence Park. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Providence Park

Hiernaast staat een plattegrond van Providence Park met alle vakken.