Port-Said-Stadion

Port said, Egypte

1954

Opgericht in:

22,000

Stadion Capaciteit:

al-Masry

Thuis van:

El Mansoura Stadium

Het Port Said Stadion is een multifunctioneel stadion in Port Said, Egypte. De faciliteit biedt 22.000 zitplaatsen en wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden. Het diende als locatie voor de 2006 Africa Cup of Nations en organiseerde verschillende wedstrijden op de 2009 U-20 World Cup. Het stadion werd gebouwd in 1954 en in 2009 ter voorbereiding op de 

 U-20 World Cup gerenoveerd. Het Port Said Stadium wordt een locatie voor de Africa Cup of Nations 2019. De locatie ligt op ongeveer 10 kilometer van de regionale luchthaven en ongeveer een kilometer van het centrum van Port Said.


Op 1 februari 2012, na een eerste competitiewedstrijd tussen al-Masry en al Ahly SC, waren er ernstige toeschouwersrellen toen toeschouwers na het laatste fluitsignaal het veld bestormden. Minstens 74 mensen kwamen om het leven, meer dan 1000 zouden gewond zijn geraakt.

Highlights van al-Masry

trofee

Prijzen van al-Masry

Helaas hebben ze nog geen prijzen gewonnen.

nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij al-Masry

Er spelen helaas nog geen Nederlandse spelers bij deze club.

rondleiding

Een rondleiding in Port-Said-Stadion

Er zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar in het Port-Said-Stadion. Wanneer deze beschikbaar zijn vermelden wij dat meteen op onze website.

Capaciteit van Port-Said-Stadion

Het stadion bestaat uit 1 grote ring met een capaciteit van 22,000.

Het stadion heeft geen dak en maakt gebruik van natuurgras.


Uitvak van Port-Said-Stadion

Er zijn geen beelden en informatie bekend over het uitvak in het Port-Said-Stadion. Wanneer wij beelden hebben en informatie vermelden wij dat per direct op de website pagina.
Plattegrond Port-Said-Stadion

Helaas zijn er geen beelden beschikbaar van dit Stadion.