Nattional heroes stadium


 Lusaka Province, Zambia
2011

Opgericht in:

60,000

Stadion Capaciteit:

Zambia

Thuis van:

Nattional heroes stadium

Heroes National Stadium is een multifunctioneel stadion in Lusaka, provincie Lusaka, Zambia. Het wordt momenteel vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden en organiseert de thuiswedstrijden van het Zambiaanse nationale voetbalelftal. Het stadion biedt plaats aan 60.000 toeschouwers. Het werd geopend in 2014. De naam van het stadion verwijst naar de vliegramp van het Zambiaanse nationale voetbalteam in 1993, die het grootste deel van het nationale voetbalteam het leven kostte.

Highlights van Zambia

trofee

Prijzen van Zambia

Helaas heeft dit team nog geen prijs gewonnen.

nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij Zambia

Er spelen helaas nog geen Nederlandse spelers bij deze club.

rondleiding

Een rondleiding in Nattional heroes stadium

Er zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar in het Nattional heroes stadium. Wanneer deze beschikbaar zijn vermelden wij dat meteen op onze website.

Capaciteit van Nattional heroes stadium

De locatie van het stadion is in de noordelijke buitenwijken van Lusaka, provincie Lusaka (hoofdstad van Zambia) aan de Great North Road (T2 Road).


Het Heroes National Stadium ligt direct naast het gerenoveerde Independence Stadium en het Heroes Acres Memorial waar de spelers die stierven bij de vliegramp in Gabon in 1993 begraven liggen.


Uitvak van Nattional heroes stadium

Er zijn geen beelden en informatie bekend over het Nattional heroes stadium. Wanneer wij beelden hebben en informatie vermelden wij dat per direct op de website pagina.Plattegrond Nattional heroes stadium

helaas zijn er geen beelden beschikbaar van dit Stadion.