Millerntor Stadion

Hamburg, Duitsland

1963

Bouwjaar

29.546

Stadion Capaciteit: 

FC st. Pauli

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Millerntor-Stadion

Het Millerntor-Stadion is de thuis haven van FC st. Pauli. Het Millerntor-Stadion is gebouwd in 1963 en heeft een capaciteit voor 29.564 mensen. Millerntor-stadion had eerder een capaciteit van 32.000 maar door de verbouwingen is deze achteruit gegaan naar de huidige capaciteit. In 1988 heeft Prince in het Millerntor-Stadion opegtreden. 

Prijzen van FC st. Pauli

 • 1X GERMAN 2. BUNDESLIGA CHAMPION
 • 4X GERMAN REGIONALLIGA NORTH CHAMPION
 • 4X LANDESPOKAL HAMBURG WINNER


Nederlandse voetbalspelers bij FC st. Pauli

 • Justin Hoogma, Henk Veerman, John Verhoek, Willem Hupkes
 • Tickets

  Ajax bezoeken?

  Koop vandaag nog je tickets!

  Voetbalreis naar Ajax?

  Koop vandaag nog je tickets!

  Een rondleiding in de Millerntor-Stadion

  De rondleiding in het stadion van fc st pauli heet de MILLERNTOUR! georganiseerde rondleiding door de FC S.t Pauli.

  Capaciteit van de Millerntor Stadion

  Het Millerntor-Stadion in Hamburg, Duitsland, heeft ook zijn eigen unieke kenmerken en geschiedenis, vergelijkbaar met de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Hier zijn enkele belangrijke details over het Millerntor-Stadion:

  Capaciteit: Het stadion biedt plaats aan ongeveer [capaciteit invullen] toeschouwers tijdens voetbalwedstrijden. Het is de thuisbasis van de voetbalclub FC St. Pauli. Net als de Johan Cruijff ArenA heeft het stadion in de loop der jaren verbouwingen ondergaan om de capaciteit te vergroten en te voldoen aan de behoeften van fans.

  Dug-outs: Het Millerntor-Stadion heeft dug-outs die geïntegreerd zijn in de tribunes, wat een uniek en sfeervol aspect is dat de betrokkenheid van fans tijdens wedstrijden vergroot.

  Fanatieke Aanhang: FC St. Pauli heeft een gepassioneerde fanbase, met supportersgroepen die bekend staan om hun betrokkenheid en sfeercreatie tijdens de wedstrijden.

  Uitvak: Het uitvak biedt plaats aan bezoekende supporters en draagt bij aan de levendige sfeer in het stadion. Bij Europese wedstrijden kan FC St. Pauli mogelijk extra vakken beschikbaar stellen voor de uitspelende club om meer toeschouwers te ontvangen.

  Uitvak van de de Millerntor Stadion

  Hier is het uitvak van het voetbalstadion van FC St. Pauli in het Millerntor-Stadion in Hamburg, Duitsland, te zien. Vanaf dit oogpunt hebben de supporters van de uitspelende ploeg een duidelijk zicht op het veld.

  Het uitvak bestaat uit specifieke vakken die zijn gelegen op de tweede ring van het stadion. Bij internationale wedstrijden, zoals Europese competities, kan FC St. Pauli ook extra vakken beschikbaar stellen aan de bezoekende club, zodat zij voldoende toeschouwers kunnen meebrengen. Over het algemeen biedt het uitvak plaats aan ongeveer [aantal toeschouwers invullen] supporters, waardoor er een bruisende sfeer ontstaat tijdens de wedstrijden.

  Dit maakt het uitvak in het Millerntor-Stadion een belangrijke locatie voor fans van de uitspelende tegenpartij, waar ze hun team kunnen aanmoedigen te midden van de rivaliteit en opwinding van de wedstrijd.

  Plattegrond Millerntor Stadion

  Hier staat een plattegrond van Millerntor Stadion met alle vakken.

  OV

  Om naar het Millerntor-Stadion in Hamburg, Duitsland, te reizen met het openbaar vervoer (OV), kan je de volgende stappen volgen:

  • Bepaal je vertrekpunt: Eerst moet je jouw vertrekpunt in Hamburg bepalen, zoals een treinstation, busstation, of een ander herkenningspunt in de stad.

  • Openbaar vervoer in Hamburg: Hamburg heeft een uitgebreid openbaar vervoerssysteem, waaronder trams, bussen en treinen. Je kunt de dienstregelingen en routes van het OV raadplegen vanaf jouw vertrekpunt naar het Millerntor-Stadion.

  • Tram of bus: Zoek uit welke tram- of buslijnen je moet nemen om dichter bij het stadion te komen. Noteer de haltes en vertrektijden.

  • Trein: Als je per trein naar Hamburg reist, kan je de lokale treinstations in de stad gebruiken om naar het stadion te komen. Controleer de dienstregelingen en koop de benodigde tickets.

  • Taxi of lopen: Afhankelijk van waar je je in Hamburg bevindt, kan je mogelijk het laatste stuk naar het stadion te voet afleggen als het stadion dichtbij jouw vertrekpunt ligt. Als de afstand te groot is om te lopen, kan je ook een taxi nemen.

  Hotels in de buurt

  1. Hotel Hanseport Hamburg: Een hotel met een gunstige ligging nabij het stadion en de haven.

  2. Hotel Hafen Hamburg: Dit hotel ligt in de buurt van de haven van Hamburg en biedt een prachtig uitzicht op de stad.

  3. Superbude St. Pauli: Een stijlvol boetiekhotel op korte afstand van het stadion, ideaal voor reizigers op zoek naar een unieke ervaring.

  4. MEININGER Hotel Hamburg City Center: Dit hotel ligt in het centrum van Hamburg en biedt moderne voorzieningen en gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden.

  5. Motel One Hamburg am Michel: Een budgetvriendelijk hotel dat centraal gelegen is in de stad, waardoor het handig kan zijn voor bezoekers.