Kalverhoek stadion

Alkmaar, Nederland

2016

Bouwjaar

1000

Stadion Capaciteit: 

Jong AZ Alkmaar

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Het  Kalverhoek Stadion


Het Kalverhoek stadion, ook bekend als het AFAS Trainingscomplex, is de thuisbasis van Jong AZ, het beloftenteam van de Eredivisieclub AZ Alkmaar in Nederland. Gelegen in Wijdewormer, vlak bij Alkmaar, is dit complex een belangrijke locatie voor de ontwikkeling van jonge talenten binnen de AZ-organisatie.


Prijzen van Jong AZ


    Momenteel heeft Jong AZ geen prijs weten te bemachtigen.

Nederlandse voetbalspelers bij AZ Alkmaar

Calvin Stengs, Teun Koopmeiners, Phillip Cocu,Adem Maher,Ron Vlaar,Ruben Schaken,Ruud Vormer,Jeremain Lens, Luciano Narsingh

Tickets

Het Kalverhoek Stadion bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar Het Kalverhoek Stadion?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in het Kalverhoek stadion


 Momenteel is er geen geplande rondleiding gepland door AZ. Wel is het mogelijk om het complex zelf te bezoeken.

Als er een geplande rondleiding vrij komt kunt u hem terug vinden hier onder de ''Tickets Rondleiding'' knop.


Capaciteit van het Kalverhoek stadion

Het Kalverhoek stadion, ook bekend als het AFAS Trainingscomplex, heeft een capaciteit van ongeveer 1000 toeschouwers. Dit maakt het een relatief klein stadion in vergelijking met de stadions waar reguliere Eredivisie-wedstrijden worden gespeeld. Ondanks zijn bescheiden omvang biedt het stadion voldoende ruimte voor supporters om de wedstrijden van Jong AZ te bekijken en de ontwikkeling van jonge talenten te volgen.


Uitvak:

In het geval van het Kalverhoek stadion, waar Jong AZ speelt, is er meestal geen specifiek uitvak zoals je dat zou vinden in grotere stadions die reguliere Eredivisie-wedstrijden organiseren. Dit komt voornamelijk doordat het stadion een capaciteit heeft van ongeveer 1000 toeschouwers en niet de omvang heeft van grotere stadions waar bijvoorbeeld de Eredivisieclubs hun thuiswedstrijden spelen.


.

Plattegrond Kalverhoek

Hier staat een plattegrond met alle vakken van het Kalverhoek Stadion

OV

Het Kalverhoek Stadion, de thuisbasis van Jeugd team AZ Alkmaar, is gelegen in Alkmaar, Nederland. Als je met het openbaar vervoer naar het Kalverhoek Stadion wilt reizen, zijn hier enkele opties:

1. Trein: Het Kalverhoek Stadion bevindt zich op loopafstand van het treinstation "Alkmaar Noord." Vanaf dit station is het slechts een korte wandeling naar het stadion. Er zijn regelmatige treindiensten vanuit verschillende steden in Nederland naar Alkmaar.

2. Bus: Verschillende buslijnen in Alkmaar stoppen in de buurt van het AFAS Kalverhoek. Je kunt de actuele busroutes en -schema's controleren op de website van het lokale vervoersbedrijf.
Hotels in de buurt

Het Kalverhoek Stadion is de thuisbasis van de Jeugd teams van AZ Alkmaar en ligt in Alkmaar, Nederland. Hier zijn de top 5 hotels in de buurt van het AFAS Stadion:

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend: Dit hotel ligt op een korte afstand van het stadion en biedt comfortabele kamers en een gezellig restaurant. Het is een populaire keuze voor voetbalfans die het stadion willen bezoeken.

Amrâth Hotel Alkmaar: Gelegen in het centrum van Alkmaar, biedt dit hotel stijlvolle kamers en moderne voorzieningen. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf dit hotel.

Golden Tulip Hotel Alkmaar: Dit comfortabele hotel ligt in de buurt van het historische centrum van Alkmaar en biedt goed uitgeruste kamers en uitstekende voorzieningen. Het Kalverhoek Stadion is snel te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Hotel Stad en Land: Dit gezellige hotel ligt net buiten het centrum van Alkmaar en biedt comfortabele accommodaties en een rustige omgeving. Het stadion is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

College Hotel Alkmaar: Dit boutique hotel is gelegen in een historisch gebouw in het centrum van Alkmaar en biedt unieke kamers en een charmante sfeer. Het stadion is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Deze hotels bieden verschillende prijsklassen en voorzieningen, zodat je een optie kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften en budget past. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren, vooral op wedstrijddagen of tijdens evenementen in het KalverhoekStadion, om ervoor te zorgen dat je een kamer kunt krijgen in een hotel in de buurt.