John Smith's Stadium

Huddersfield Town AFC

1994

Bouwjaar

24.169

Stadion Capaciteit: 

Huddersfield Town AFC

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

John Smith's Stadium

Het John Smith's Stadium is de thuis basis van Huddersfield Town AFC en de rugby club Huddersfield Giants, er worden naast sport wedstrijden ook veel popconcerten georganiseerd. Het stadion is vernoemd naar de plaatselijke brouwerij John Smith's Brewery die onder de naam Heineken valt.

Prijzen Huddersfield Town AFC

 • Landskampioen (1924, 1925, 1926)
 • FA Cup (1922)
 • Charity Shield (1922)
 • Football League Second Division (1969/1970)
 • Football League Third Division (1994/1995, 2011/2012)
 • Football League Fourth Division (1979/1980)

Nederlandse spelers bij Huddersfield Town AFC

 • Dean Gorré, Terence Kongolo, Elvis Manu, Kenneth Monkou, Rajiv- van La Parra, Clyde Wijnhard, Juninho Bacuna, Carel Eiting
 • Tickets

  Huddersfield Town AFC bezoeken?

  Koop vandaag nog je tickets!

  Voetbalreis naar Huddersfield Town AFC?

  Koop vandaag nog je tickets!

  Rondleiding door John Smith's Stadium

 • Er zijn rondleidingen beschikbaar!
 • OV

  1. National Rail Enquiries: Ga naar de website van National Rail Enquiries (www.nationalrail.co.uk), dat is de officiële bron voor treinreisinformatie in het Verenigd Koninkrijk.

  2. Reisgegevens invoeren: Voer je vertrekstation of -locatie in, evenals je bestemming, in dit geval Huddersfield. Je kunt ook de gewenste vertrektijd en datum opgeven.

  3. Zoeken naar routes: Klik op "Zoeken" of een vergelijkbare knop om mogelijke treinverbindingen naar Huddersfield te vinden.

  4. Resultaten bekijken: De website zal je vervolgens een lijst van beschikbare treinreizen en bijbehorende informatie, zoals de vertrektijden en tarieven, tonen.

  5. Kaartjes kopen: Je kunt ook treinkaartjes kopen via de website of door naar het dichtstbijzijnde treinstation te gaan.

  Daarnaast kun je de National Rail Enquiries-app downloaden op je smartphone voor real-time reisinformatie en om kaartjes te kopen.

  Als je met ander openbaar vervoer, zoals bussen, naar Huddersfield wilt reizen, kun je de reisplanningstools van lokale busmaatschappijen raadplegen of apps zoals Google Maps gebruiken, waarin vaak OV-routes en schema's zijn geïntegreerd.

  Zorg ervoor dat je de reisinformatie en vertrektijden controleert, omdat deze kunnen variëren, vooral afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je wilt reizen.

  Hotels in de buurt

  1. The Old Golf House Hotel: Dit hotel ligt in Outlane, net buiten Huddersfield, en biedt een schilderachtige omgeving met uitzicht op de omliggende heuvels. Het heeft comfortabele kamers, een restaurant en moderne voorzieningen.

  2. The Woodman Inn: Dit is een traditionele herberg gelegen in Thunder Bridge, niet ver van Huddersfield. Het heeft kamers met karakter en een gezellige sfeer, plus een pub met heerlijke maaltijden.

  3. Cedar Court Hotel Huddersfield by Compass Hospitality: Gelegen nabij het stadscentrum, dit hotel biedt moderne kamers, een restaurant en conferentiefaciliteiten. Het is een populaire keuze voor zowel zakenreizigers als toeristen.

  4. The Three Acres Inn & Restaurant: Dit is een luxe landelijke herberg op korte afstand van Huddersfield. Het staat bekend om zijn culinaire aanbod en heeft kamers met een stijlvolle inrichting.

  5. The Cambridge Hotel: Dit hotel ligt in het hart van Huddersfield en biedt kamers met eigentijdse voorzieningen, gratis parkeergelegenheid en een gunstige locatie voor het verkennen van de stad.

  Houd er rekening mee dat het altijd een goed idee is om recente beoordelingen en tarieven te controleren op boekingssites en de officiële websites van de hotels om de beste keuze te maken op basis van je behoeften en budget.