IG Field

Winnipeg, Canada

2013

Opgericht in:

33.134

Stadion Capaciteit:

Valour FC


Thuis van:

IG Field

IG Field (voorheen Investors Group Field ) is een openluchtstadion in Winnipeg, Manitoba . Het stadion, dat in 2013 werd geopend, bevindt zich op de campus van de Universiteit van Manitoba naast het University Stadium .het stadion is de thuisbasis van de Winnipeg Blue Bombers van de Canadian Football League (CFL ). Het is ook de thuisbasis van Valor FC van de Canadian Premier League (CPL), het voetbalteam van de University of Manitoba Bisons en de Winnipeg Rifles ( CJFL ), en was een gaststadion van de 2015 FIFA Women's World Cup .

Highlights van Investors Group Field

Prijzen van Valour FC

  • Deze club heeft tot nu toe geen prijzen behaald. 

Nederlanders bij Valour FC

Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gespeeld voor Valour FC.

Ook Investors Group Field bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Investors Group Field

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Investors Group Field. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Investors Group Field

Het stadion heeft een capaciteit van 33.134 en is gedeeltelijk overdekt. Het stadion bevat een golfplaten dak, restaurant, 52 suites, walk of fame en andere voorzieningen.

Uitvak van Investors Group Field

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Investors Group Field. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Investors Group Field

Hiernaast staat een plattegrond van Investors Group Field met alle vakken.