Hardtwaldstadion

Sandhausen, Duitsland

1951

Bouwjaar

10.600

Stadion Capaciteit: 

SV Sandhausen

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Het Hardtwaldstadion

het Hardtwald Stadion is het thuishonk van SV Sandhausen e is gevestigd in Sandhausen Duitsland. het stadion werd in 1951 geopend en in 1988 werden de tribunes aangepast en kwam er een overkapping overheen, Zo zitten de toeschouwers droog.

Prijzen van SV Sandhausen

  • verder heeft SV Sandhausen geen Prijzen gewonnen.

Nederlandse voetbalspelers bij SV Sandhausen

Er spelen momenteel geen Nederlandse voetballers bij SV Sandhausen.

Tickets

SV Sandhausen bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar SV Sandhausen?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in de SV Sandhausen

Er zijn Momenteel geen Rondleidingen beschikbaar in het Hardtwaldstadion.

Capaciteit van de SV Sandhausen

Het Hardtwald stadion heeft een toeschouwerscapaciteit voor ruim 10.600.

het Hardtwald stadion heeft zowel overdekt tribunes aan de lange zijden van het veld en ook aan de korte zijden van het veld. Het stadion heeft verder alleen zitplaatsen en geen staanplaatsen.

Uitvak van de SV Sandhausen

Er is geen informatie beschikbaar over het uitvak van 

SV Sandhausen

Plattegrond SV Sandhausen

Hier staat een plattegrond van de Johan Cruijff Arena met alle vakken.

OV

Het Hardtwald stadion, ook bekend als das BWT-Stadion am Hardtwald van SV Sandhausen, is gelegen in Sandhausen, Duitsland. Om er met het openbaar vervoer naartoe te reizen, kun je de volgende stappen volgen:


1:Eerst moet je naar het dichtstbijzijnde treinstation of busstation in de buurt van Sandhausen reizen. Dit kan afhangen van waar je momenteel bent.

2:Vanaf het treinstation of busstation kun je verder reizen naar Sandhausen. Je kunt treinen of bussen gebruiken, afhankelijk van wat beschikbaar is en het meest geschikt is voor je reis.

3:Eenmaal in Sandhausen, kun je overwegen om een lokale bus of taxi te nemen om bij het Hardtwald stadion te komen. Het stadion ligt in het zuiden van Sandhausen en is op loopafstand van het centrum van de stad.

Hotels in de buurt

Om de top 5 hotels in de buurt van het Hardtwald stadion in Sandhausen te vinden, raad ik je aan om gebruik te maken van online hotelboekingssites of apps zoals Booking.com, Expedia, of TripAdvisor. Deze platforms bieden gedetailleerde informatie over hotels in de buurt, beoordelingen van gasten en prijsinformatie, waardoor je de beste keuze kunt maken op basis van je budget en voorkeuren.

Hier zijn enkele suggesties voor populaire hotels in de buurt van het Hardtwald stadion in Sandhausen, maar ik raad aan om de meest recente beoordelingen en beschikbaarheid te controleren op bovengenoemde platforms:

1:ACHAT Comfort Mannheim/Schwetzingen

2:NH Mannheim-Viernheim

3:Leonardo Hotel Mannheim City Center

4:Leonardo Hotel Heidelberg City Center

5:Hotel Central Mannheim

Luchthaven

De dichtstbijzijnde luchthavens bij Sandhausen, Duitsland, zijn de luchthavens in de nabijgelegen steden. De twee belangrijkste luchthavens in de regio zijn: Luchthaven Mannheim-City (Flughafen Mannheim): Dit is de dichtstbijzijnde luchthaven bij Sandhausen, gelegen op ongeveer 20 kilometer afstand. Het is een regionale luchthaven met voornamelijk binnenlandse vluchten.