Matchoholic stadion

Dordrecht, Nederland

1998

Bouwjaar

4.100

Stadion Capaciteit: 

FC Dordrecht

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Matchoholic stadion

Het Matchoholic stadion is de thuisbasis FC Dordrecht. Het is formeel gelegen aan de Krommedijk 210 in Dordrecht. Daarmee komt u tot aan de ingang van onze grote, gratis toegankelijke parkeerterrein direct naast stadion. Op 25 september 1998 werd, na drie jaar plannen, tekenen en verbouwen, het huidige Matchoholic stadion in gebruik genomen. Het stadion heeft tegenwoordig een capaciteit van bijna 4.100 overdekte zitplaatsen, daarnaast zijn er op de Noordtribune nog onoverdekte staanplaatsen. Het gras van het stadion is geen natuurgras, wel wilt FC Dordrecht het vervangen naar natuurgras alleen dat kost hen teveel. 


mensen kunnen parkeren op de hoofdparkeerplaats, ingang Reeweg oost is de plek voor parkeren. wil je het stadion bereiken met het OV: Vanaf station Dordrecht buslijn 7, uitstappen halte Eemsteynplein. Met de auto: Vanuit alle richtingen N3 (Randweg): Afslag Werkendam / Corridor, volg borden “Stadion”

Prijzen van FC Dordrecht

    KNVB Beker2× (als DFC)1913/14, 1931/32
    Kampioen Eerste Divisie1982/83, 1993/94

Nederlandse voetbalspelers bij FC Dordrecht

Tijn Baltussen, Trevor Doornbusch, Rugerro Mannes, Devon Koswal, Mauro Savastano, Vincent Schippers, Jop van der Avert, Jerailly Wielzen, Toine van Huizen, Elgero King, Benjamin Reemst, Jari Schuurman, Jaymillio Pinas, Pepijn Doesburg, Sergio Tremour, Tyrell Tearr, Junior Seltonrijch

Tickets

FC Dordrecht bezoeken?

Koop vandaag nog je tickets!

Voetbalreis naar FC Dordrecht?

Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in het Matchoholic stadion

het is wel mogelijk om een rondleiding te lopen in dit stadion, in overleg met de clubleiding. vaak is er ook een open dag, dan is het de mogelijkheid om het stadion te bezoeken.

Capaciteit van het stadion

de capaciteit van het stadion bedraagt 4.100 toeschouwers, de harde kern zit achter de rechter goal. Op 18 mei 2014 promoveerde FC Dordrecht voor het eerst in 19 jaar naar de Eredivisie, na een 3-1 overwinning op Sparta Rotterdam, de heenwedstrijd eindigde in 2-2. Kort daarop maakt Harry van den Ham bekend dat hij de club zal verlaten. Hij trad toe tot de technische staf van FC Utrecht.

Uitvak van het stadion

dit is het uitvak van FC Dordrecht, het uitvak ligt aan de linkerkant aan de lange zijde. 

Plattegrond Matchoholic stadion

hier vindt u de plattegrond van het stadion

OV

Het stadion van FC Dordrecht, dat bekendstaat als het "Riwal Hoogwerkers Stadion," bevindt zich op de volgende locatie:

Riwal Hoogwerkers Stadion Krommedijk 210 3312 LH Dordrecht Nederland

Je kunt naar het stadion van FC Dordrecht reizen met het openbaar vervoer. Hier zijn enkele stappen om er te komen:

Trein: Controleer de treinverbindingen naar station Dordrecht. Het station Dordrecht is goed bereikbaar vanuit verschillende steden in Nederland.

Bus: Vanaf station Dordrecht kun je buslijnen nemen die je dichter bij het stadion brengen. Je kunt de actuele bustijden en routes raadplegen op de website van het openbaar vervoer in Nederland.

Lopen: Als het stadion op loopafstand van het treinstation is en je hebt tijd, kun je er ook voor kiezen om te lopen. Dit geeft je de gelegenheid om de omgeving te verkennen.

Taxi: Als je haast hebt of liever niet met het openbaar vervoer reist, kun je ook een taxi nemen vanaf het treinstation naar het stadion.

Zorg ervoor dat je de actuele vertrek- en aankomsttijden controleert en de route plant op basis van je locatie en het tijdstip van je bezoek aan het stadion, omdat het openbaar vervoer schema's kunnen variëren. Veel plezier bij de wedstrijd!