Matchoholic stadion

Dordrecht, Nederland

1998

Opgericht in:

4.100

Stadion Capaciteit:

FC Dordrecht

Thuis van:

Matchoholic stadion

Het Matchoholic stadion is de thuisbasis FC Dordrecht. Het is formeel gelegen aan de Krommedijk 210 in Dordrecht. Daarmee komt u tot aan de ingang van onze grote, gratis toegankelijke parkeerterrein direct naast stadion. Op 25 september 1998 werd, na drie jaar plannen, tekenen en verbouwen, het huidige Matchoholic stadion in gebruik genomen. Het stadion heeft tegenwoordig een capaciteit van bijna 4.100 overdekte zitplaatsen, daarnaast zijn er op de Noordtribune nog onoverdekte staanplaatsen. Het gras van het stadion is geen natuurgras, wel wilt FC Dordrecht het vervangen naar natuurgras alleen dat kost hen teveel. 


mensen kunnen parkeren op de hoofdparkeerplaats, ingang Reeweg oost is de plek voor parkeren. wil je het stadion bereiken met het OV: Vanaf station Dordrecht buslijn 7, uitstappen halte Eemsteynplein. Met de auto: Vanuit alle richtingen N3 (Randweg): Afslag Werkendam / Corridor, volg borden “Stadion”


Highlights van FC Dordrecht

trofee

Prijzen van FC Dordrecht

KNVB Beker2× (als DFC)1913/14, 1931/32
Kampioen Eerste Divisie1982/83, 1993/94
nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij FC Dordrecht

Tijn Baltussen, Trevor Doornbusch, Rugerro Mannes, Devon Koswal, Mauro Savastano, Vincent Schippers, Jop van der Avert, Jerailly Wielzen, Toine van Huizen, Elgero King, Benjamin Reemst, Jari Schuurman, Jaymillio Pinas, Pepijn Doesburg, Sergio Tremour, Tyrell Tearr, Junior Seltonrijch

Ook FC Dordrecht bezoeken? Koop vandaag nog je tickets.

rondleiding

Een rondleiding in het Matchoholic stadion

het is wel mogelijk om een rondleiding te lopen in dit stadion, in overleg met de clubleiding. vaak is er ook een open dag, dan is het de mogelijkheid om het stadion te bezoeken.

Capaciteit van het stadion

de capaciteit van het stadion bedraagt 4.100 toeschouwers, de harde kern zit achter de rechter goal. Op 18 mei 2014 promoveerde FC Dordrecht voor het eerst in 19 jaar naar de Eredivisie, na een 3-1 overwinning op Sparta Rotterdam, de heenwedstrijd eindigde in 2-2. Kort daarop maakt Harry van den Ham bekend dat hij de club zal verlaten. Hij trad toe tot de technische staf van FC Utrecht.

Uitvak van het stadion

dit is het uitvak van FC Dordrecht, het uitvak ligt aan de linkerkant aan de lange zijde. Plattegrond Matchoholic stadion

hier vindt u de plattegrond van het stadion