Estadio Víctor Agustín Ugarte

Potosí, Bolivia

1992

Opgericht in:

32.000

Stadion Capaciteit:

Nacional Potosí

Thuis van:

Estadio Víctor Agustín Ugarte

Estadio Víctor Agustín Ugarte, ook bekend als Estadio Mario Mercado Vaca Guzmán, is een multifunctioneel stadion in Potosi, Bolivia. Het wordt momenteel voornamelijk gebruikt voor Real Potosi en National Potosi voetbal op clubniveau. Het stadion biedt plaats aan 32.000 mensen. 

Voorheen heette het stadion oorspronkelijk Estadio San Clemente dit was tussen 1992 en 2000, maar werd omgedoopt tot Mario Mercado Vaca Guzmán nadat er enkele wijzigingen aan de structuur waren aangebracht, waaronder nieuwe verlichtingstorens.

In 1997 onderging het stadion zijn eerste uitbreiding, waarbij de resterende 2 secties, de General en de Northern Curve, werden voltooid, waardoor de capaciteit werd vergroot tot 13.000 toeschouwers.

Highlights van Nacional Potosí

Prijzen van Nacional Potosí

  1. Nacional Potosíheeft nog geen prijzen gewonnen.

Nederlanders bij Nacional Potosí

  1. Er hebben geen Nederlandse spelers gespeeld voor Nacional Potosí

Ook Estadio Víctor Agustín Ugarte bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio Víctor Agustín Ugarte

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio Víctor Agustín Ugarte. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Estadio Víctor Agustín Ugarte

Het stadion biedt plaats aan 32.000 mensen. In 1997 onderging het stadion zijn eerste uitbreiding, waarbij de resterende 2 secties, de General en de Northern Curve, werden voltooid, waardoor de capaciteit werd vergroot tot 13.000 toeschouwers.

Uitvak van Estadio Víctor Agustín Ugarte

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Estadio Víctor Agustín Ugarte. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina. 

Plattegrond van Estadio Víctor Agustín Ugarte

Er is geen plattegrond beschikbaar van  Estadio Víctor Agustín Ugarte