Estadio Olímpico Patria

Sucre, Bolivia

1992

Opgericht in:

30.000

Stadion Capaciteit:

Universitario de Sucre

Thuis van:

Estadio Olímpico Patria

Estadio Olímpico Patria is een multifunctioneel stadion in Sucre, Bolivia. Het stadion wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden. Voetbalclubs Universitario de Sucre en Club Independiente Petrolero gebruiken dit stadion voor hun thuiswedstrijden. In 1997 werd het stadion gebruikt om het International Football Championship, de Copa America 1997, te organiseren. In het stadion waren 3 groepswedstrijden georganiseerd en de kwartfinale tussen Peru en Argentinië dat eindigde in een 2-1 overwinning voor Peru. Het stadion biedt plaats aan 30.000 toeschouwers.

Highlights van Universitario de Sucre

Prijzen van Universitario de Sucre

  1. Universitario de Sucre heeft nog geen prijzen gewonnen.

Nederlanders bij Universitario de Sucre

  1. Er hebben geen Nederlanders gespeeld voor Universitario de Sucre.

Ook Estadio Olímpico Patria bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio Olímpico Patria

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio Olímpico Patria. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Estadio Olímpico Patria

Het stadion biedt plaats aan 30.000 toeschouwers. Alle plekken zijn zitplekken en alleen de hoofdtribune is overdekt. Daarnaast maakt het stadion gebruik van natuurgras en het heeft geen grasverwarming.

Uitvak van Estadio Olímpico Patria

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in Estadio Olímpico Patria. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Estadio Olímpico Patria

Er is geen plattegrond beschikbaar van het Estadio Olímpico Patria.