Estadio Olímpico de la UCV

Caracas, Venezuela

1951

Opgericht in:

23.940

Stadion Capaciteit:

Deportivo La Guaira

Thuis van:

Estadio Olímpico de la UCV

Het Estadio Olímpico de la UCV is een multifunctioneel stadion in Caracas, Venezuela. Het stadion wordt vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden, maar er is ook een atletiekbaan aanwezig. De voetbalclubs Caracas Fútbol Club en Deportivo Italia spelen in dit stadion hun thuiswedstrijden. Er is plaats voor 23.940 toeschouwers. Het stadion is ontworpen door architect Carlos Raúl Villanueva en geopend in 1951.

In 2007 werd de Copa América van 26 juni 2007 tot en met 15 juli 2007 in Venezuela gehouden. In dit stadion was toen 1 wedstrijd gespeeld, de troostfinale. In die troostfinale speelde Uruguay tegen Mexixo dat eindigde in een 1-3 overwinning voor Mexico.

Highlights van Deportivo La Guaira

Prijzen van Deportivo La Guaira

  • 1x Venezolaans kampioen (2020) 

Nederlanders bij Deportivo La Guaira

  1. Er hebben geen Nederlandse voetballers gespeeld voor Deportivo La Guaira.

Ook Estadio Olímpico de la UCV bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio Olímpico de la UCV

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio Olímpico de la UCV. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Estadio Olímpico de la UCV

Er is plaats voor 23.940 toeschouwers. Het stadion is ontworpen door architect Carlos Raúl Villanueva. Alle zitplekken zijn niet overdekt daarnaast maakt het stadion gebruik van natuur gras.

Uitvak van Estadio Olímpico de la UCV

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het  Estadio Olímpico de la UCV. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina. 

Plattegrond van Estadio Olímpico de la UCV

Hiernaast staat een plattegrond van Estadio Olímpico de la UCV met alle vakken.