Estadio Nuevo Los Cármenes

Granada, Spanje

1995

Opgericht in:

22.524

capaciteit stadion:

Granada CF

Thuis van:

Estadio Nuevo Los Cármenes

Estadio Nuevo Los Cármenes is de thuisbasis van Grenada CF sinds 16 mei 1995. De eerste wedstrijd die er werd gespeeld was niet door Granada CF zelf maar door Real Madrid en Bayer Leverkussen. De eerste wedstrijd van Granada CF was tegen Real Betis en die wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door Granada CF met 4-1. het stadion is in 2011 voor het laatst gerenoveerd. 


Highlights van Granada CF 

Prijzen van Granada CF

  • Kampioen Segunda División A 3X (1941) (1957) (1968)
  • Kampioen Segunda División B 3X (1983) (2000) (2010)
  • Kampioen Tercera División 3X  (1934) (2004) (2006)

Nederlandse spelers bij Granada CF

Er zijn geen nederlanders die hebben gespeeld bij Granada CF 

Ook Granada CF bezoeken? koop hier je tickets 

Capaciteit van Estadio Nuevo Los Cármenes

Het stadion heeft een capaciteit van 22.524. de bouw was begonnen in 1993 en het stadion was geopend in 1995. Het stadion werd officieel geopend op 16 mei 1995. 

Plattegrond van Estadio Nuevo Los Cármenes

hier is de plattegrond van het Estadio Nuevo Los Cármenes

Hotels, OV en luchthaven

Het stadion ligt net ten noorden van de snelweg A-395, die verder naar het westen aansluit op de A-44, en is dus gemakkelijk met de auto te bereiken.


Als u gebruikmaakt van het openbaar vervoer, kunt u het stadion bereiken met bus 4. U kunt de bus nemen aan de Avenida de la Constitucion (vlakbij het treinstation) of aan de Calle Reyes Catolicos in het historische centrum. Neem de bus in de richting van Torre de la Polvora en stap uit bij halte Pintor Maldonado recht tegenover het stadion.

Als u dicht bij het stadion wilt verblijven, dan is het moderne Hotel Abades Nevada Palace uw keuze. Het ligt aan de afrit van de snelweg, krijgt goede recensies en ligt op slechts een paar minuten lopen van het stadion. Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van Estadio Nuevo Los Carmenes.

Granada heeft ook een luchthaven reis je vanuit het buitenland dan kan je een vlucht nemen naar Granada.