Estádio Nabi Abi Chedid


 São Paulo , Brazilië

1949

Opgericht in:

15.010

Stadion Capaciteit:

Red Bull Bragantino 

Thuis van:

Estádio Nabi Abi Chedid

Estádio Nabi Abi Chedid, ook bekend als Nabizão, is een voetbalstadion in Bragança Paulista, in de staat São Paulo. Het stadion heeft een capaciteit van 17.724 mensen. Gebouwd in 1949, is het eigendom van Red Bull Bragantino en de formele naam eert Nabi Abi Chedid, de vader van Bragantino-president Marco Antônio Abi Chedid en voormalig clubpresident. Voorheen heette het Estádio Marcelo Stéfani, de vroegere naam ter ere van Marcelo Stéfani, de speler en eerder voorzitter van Bragantino. Als Estádio Marcelo Stéfani was het stadion ook wel bekend als Marcelão.Highlights van Estádio Nabi Abi Chedid

trofee

Prijzen van Red Bull Bragantino 

  • Campeonato Brasileiro Série B 1x (1989)
  • Campeonato Brasileiro Série C 1x  (2007)
  • Campeonato Paulista 1x (1990) 
  • Copa Sudamericana Finale (2021)
nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij Red Bull Bragantino 

Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gevoetbald Red Bull Bragantino.

Ook Legião Estádio Nabi Abi Chedid? Koop vandaag nog je tickets.

rondleiding

Een rondleiding in 

 Estádio Nabi Abi Chedid

Er zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar in het  Estádio Nabi Abi Chedid. Wanneer deze beschikbaar zijn vermelden wij dat meteen op onze website.

Capaciteit van Estádio Nabi Abi Chedid

Het stadion heeft een capaciteit van 17.724 toeschouwers. Dit verdeeld over 4 kanten, en de toeschouwers zitten allemaal op 1 ring. 

Uitvak van 

 Estádio Nabi Abi Chedid


Er zijn geen beelden en informatie bekend over het uitvak in Estádio Nabi Abi Chedid .Wanneer wij beelden hebben en informatie vermelden wij dat per direct op de website. Plattegrond Estádio Nabi Abi Chedid

Hier staat een plattegrond van  Estádio Nabi Abi Chedid, dit is momenteel alle informatie die we hebben over het stadion. Zodra er meer informatie bekend is over het stadion vermelden wij dit direct op de website!