Estadio Mendizorrotza

Deportivo Alavés

1924

Bouwjaar:

19.840

Capaciteit:

Deportivo Alavés

Thuis van: 

Estadio Mendizorrotza

Het stadion ligt in Gasteiz in Spanje. Het stadion word bespeeld door Deportivo Alavés wat ook wel de Alaves worden genoemd. het stadion heeft een capaciteit van 19.840 en het stadion is gebouwd in 1924. het team speelt in de hoogste divisie van Spanje, de La Liga. 

Highlights van Deportivo Alavés

Prijzen van Deportivo Alavés

 • Segunda División (1930) (1998) (2016)
 • Segunda División B (1993) (1994) (1995) (2013) 
 • Tercera División (1941) (1961) (1965) (1968) (1974) (1990 )

Nederlanders bij Deportivo Alavés

Jordi Cruijff en Richard Witschge.

Ook Deportivo Alavés bezoeken? koop hier je tickets

Capaciteit van Deportivo Alavés  

In het stadion gaan 19.840 toeschouwers. Het stadion is gebouwd in 1924 en is ook officieel geopend op 27 april 1924. 

Plattegrond Estadio Mendizorrotza


Hier staat een plattegrond van Estadio Mendizorrotza met alle vakken.


OV informatie

 1. Bus: Controleer de beschikbaarheid van lokale buslijnen die naar het stadion gaan. Vaak zijn er speciale busdiensten tijdens evenementen in het stadion.

 2. Taxi: Je kunt ook overwegen om een taxi te nemen als een directe en gemakkelijke optie om naar het stadion te gaan.

 3. Te voet: Als het stadion zich op redelijke loopafstand bevindt, kun je overwegen om er naartoe te lopen, vooral als het weer gunstig is.

 4. Fiets: In sommige steden zijn fietsen een handige manier om je te verplaatsen. Controleer of er fietspaden zijn die naar het stadion leiden.

 5. Metro/Tram: Vitoria-Gasteiz heeft mogelijk een metro- of tramdienst die je in de buurt van het stadion kan brengen. Controleer de beschikbaarheid en routes.

Om specifieke en actuele informatie te verkrijgen, raad ik je aan om contact op te nemen met de lokale OV-autoriteiten, zoals het openbaar vervoersbedrijf of de stadsgemeente. Ze kunnen gedetailleerde informatie verstrekken over routes, dienstregelingen en eventuele speciale regelingen voor evenementen in het Estadio Mendizorrotza.

hotels in de buurt

 1. Als je op zoek bent naar hotels in de buurt van Estadio Mendizorrotza in Vitoria-Gasteiz, zijn hier enkele suggesties. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen, evenementen en andere factoren. Het is altijd een goed idee om vroeg te boeken voor de beste deals.

  1. NH Canciller Ayala Vitoria:

   • Adres: Ramón y Cajal, 5, 01007 Vitoria-Gasteiz, Spanje
   • Website: NH Canciller Ayala Vitoria
  2. Hotel Silken Ciudad de Vitoria:

   • Adres: Portal de Castilla, 8, 01008 Vitoria-Gasteiz, Spanje
   • Website: Hotel Silken Ciudad de Vitoria
  3. Hotel Jardines de Uleta Suites:

   • Adres: Portal de Zurbano, 2, 01013 Vitoria-Gasteiz, Spanje
   • Website: Hotel Jardines de Uleta Suites
  4. Sercotel Boulevard Vitoria-Gasteiz:

   • Adres: Zaramaga, 3, 01013 Vitoria-Gasteiz, Spanje
   • Website: Sercotel Boulevard Vitoria-Gasteiz

   • Hotel Desiderio:
   • Adres: Florida, 7, 01005 Vitoria-Gasteiz, Spanje
   • Website: Hotel Desiderio

  Vergeet niet de beoordelingen van andere reizigers te controleren en de voorzieningen van elk hotel te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Ook kan het handig zijn om de afstand van het hotel tot Estadio Mendizorrotza te overwegen, vooral als je van plan bent evenementen in het stadion bij te wonen. Je kunt verschillende boekingssites raadplegen, zoals Booking.com, Expedia of de officiële websites van de hotels, voor actuele prijzen en beschikbaarheid.

Luchthavens in de buurt

Vitoria-Gasteiz heeft geen eigen luchthaven. Als je naar Vitoria-Gasteiz reist per vliegtuig, zijn de dichtstbijzijnde luchthavens:Vitoria Airport (VIT): Deze luchthaven bedient Vitoria-Gasteiz en is de dichtstbijzijnde optie. Het is een kleine luchthaven, ook bekend als Vitoria International Airport.Bilbao Airport (BIO): Bilbao is de grootste stad in de regio en heeft een internationale luchthaven die ongeveer 60-70 kilometer ten noorden van Vitoria-Gasteiz ligt.Biarritz Airport (BIQ): Biarritz is gelegen aan de Franse kant van de grens en ligt op ongeveer 150 kilometer ten westen van Vitoria-Gasteiz.Madrid-Barajas Adolfo Suárez Airport (MAD): Madrid is de hoofdstad van Spanje en heeft een grote internationale luchthaven, op ongeveer 330 kilometer ten zuiden van Vitoria-Gasteiz.Na aankomst op een van deze luchthavens, kun je vervolgens verschillende vervoersopties overwegen om naar Vitoria-Gasteiz te reizen, zoals een huurauto, busdiensten of treinverbindingen, afhankelijk van je voorkeur en beschikbaarheid.

Als je specifieke informatie nodig hebt over de verbindingen tussen een bepaalde luchthaven en Vitoria-Gasteiz, laat het me dan weten, zodat ik je gerichtere informatie kan verstrekken.