Estadio Martinez Valero

Elche CF, Spanje

1976

Opgericht in:

33.732

Capaciteit stadion:

Elche CF

Thuis van:

Estadio Martinez Valero

Het Estadio Martinez Valero werd geopend in 1976 met een wedstrijd tegen het Mexicaanse nationale elftal, de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. In 1982 zijn er verschillende WK wedstrijden georganiseerd toen Spanje het WK organiseerde. De grootste overwinning is in dit stadion geboekt tussen Hongarije en El Salvador de eindstand was 10-1.


Highlights Elche CF

Prijzen Elche CF

  • Segunda División (1958, 2012)

Nederlandse spelers bij Elche CF

  • Berry Powel, Garry Mendes Rodrigues

Rondleidingen door Estadio Martinez Valero

  1. Er zijn geen rondleidingen beschikbaar.

Ook Estadio Martinez Valero bezoeken? Koop dan nu je tickets!

Capaciteit Estadio Martinez Valero

De capaciteit van Estadio Martinez Valero bedraagt 33.732.

Door renovaties aan het stadion heeft het stadion 1000 zit plaatsen moeten verwijderen in ruil voor een grotere pers tribune, was de pers lovend over het stadion.

Door ruimte te maken hebben ze het stadion veilig en comfortabeler gemaakt. 

Deze veranderingen zijn doorslaggevend geweest om het stadion 1 van de beste stadions van Spanje te laten worden. Elche CF en Estadio Martinez Valero hebben in 2013/2014 de prijs ontvangen voor beste stadion na de mooie veranderingen aan het stadion.


Wikipedia (foto)

Estadio Martínez Valero - Wikipedia, la enciclopedia libre

Plattegrond Estadio Martinez Valero


Hier staat een plattegrond van Estadio Martinez Valero met alle vakken.

Hotels, OV en luchthaven

U kunt Elche bereiken met de Cercania-treinen (lijn C1) die tussen Alicante en Murcia rijden, reguliere treinen die vanuit Valencia of Alicante rijden, of intercitybusdiensten. Zowel het trein- als het busstation bevinden zich net ten noordoosten van het centrum.


Vanaf het trein- en busstation neemt u bus K naar het stadion. Stap uit bij halte Barxell en loop een paar minuten naar het stadion. Vanuit het historische centrum, b.v. Plaça de Baix, neem bus H. Stap uit bij halte Barxell. Bussen rijden frequent.


er is geen informatie over hotels in de buurt, je zou een gelegen hotel net buiten de stad kunnen bezoeken. ook is er geen luchthaven in de stad.