Estadio Martinez Valero

Elche CF, Spanje

1976

Bouwjaar

33.732

Stadion Capaciteit: 

Elche CF

Club die in het stadion speelt:

Algemene informatie

Algemene informatie

Tickets +

voetbalreis

Tickets + 

voetbalreis tickets

Capaciteit +

uitvak informatie

Capaciteit +

uitvak info

Openbaarvervoer +

Hotel + vliegveld

Openbaarvervoer + 

Hotel + vliegveld

Estadio Martinez Valero

Het Estadio Martinez Valero werd geopend in 1976 met een wedstrijd tegen het Mexicaanse nationale elftal, de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. In 1982 zijn er verschillende WK wedstrijden georganiseerd toen Spanje het WK organiseerde. De grootste overwinning is in dit stadion geboekt tussen Hongarije en El Salvador de eindstand was 10-1.

Prijzen Elche CF

 • Segunda División (1958, 2012)

Nederlandse spelers bij Elche CF

 • Berry Powel, Garry Mendes Rodrigues
 • Tickets

  Elche CF bezoeken?

  Koop vandaag nog je tickets!

  Voetbalreis naar Elche CF?

  Koop vandaag nog je tickets!

  Rondleidingen door Estadio Martinez Valero

 • Er zijn geen rondleidingen beschikbaar.
 • Capaciteit Estadio Martinez Valero

  De capaciteit van Estadio Martinez Valero bedraagt 33.732.

  Door renovaties aan het stadion heeft het stadion 1000 zit plaatsen moeten verwijderen in ruil voor een grotere pers tribune, was de pers lovend over het stadion.

  Door ruimte te maken hebben ze het stadion veilig en comfortabeler gemaakt. 

  Deze veranderingen zijn doorslaggevend geweest om het stadion 1 van de beste stadions van Spanje te laten worden. Elche CF en Estadio Martinez Valero hebben in 2013/2014 de prijs ontvangen voor beste stadion na de mooie veranderingen aan het stadion.


  Wikipedia (foto)

  Estadio Martínez Valero - Wikipedia, la enciclopedia libre

  Plattegrond Estadio Martinez Valero

  Hier staat een plattegrond van Estadio Martinez Valero met alle vakken.

  OV

  De Johan Cruijff ArenA, het thuisstadion van Ajax in Amsterdam, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier zijn enkele opties voor het reizen naar de Johan Cruijff ArenA:

  1. Trein: De meest handige manier om naar de Johan Cruijff ArenA te reizen, is met de trein. Het stadion heeft een eigen treinstation, genaamd "Station Amsterdam Bijlmer ArenA," dat zich direct naast het stadion bevindt. Dit station is bereikbaar met treinen vanuit Amsterdam Centraal Station en andere belangrijke treinstations in Nederland. Het is een korte wandeling van het station naar het stadion.

  2. Metro: Je kunt ook de metro nemen naar de Johan Cruijff ArenA. Het stadion heeft een metrostation met dezelfde naam, "Amsterdam Bijlmer ArenA," dat wordt bediend door metrolijnen 54 (Gein) en 50 (Isolatorweg). Deze metrolijnen verbinden verschillende delen van Amsterdam met het stadion.

  3. Bus: Verschillende buslijnen stoppen in de buurt van de Johan Cruijff ArenA. Je kunt de actuele busroutes en -schema's controleren op de website van het lokale vervoersbedrijf, zoals GVB.

  4. Tram: Hoewel er geen directe tramlijnen naar het stadion gaan, zijn er tramhaltes in de buurt van het metrostation Bijlmer ArenA, waardoor trams een secundaire optie zijn voor vervoer.

  Hotels in de buurt

  Hier zijn de top 5 hotels in de buurt van de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam:

  Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers: Dit moderne hotel ligt op slechts een steenworp afstand van de Johan Cruijff ArenA en biedt comfortabele kamers en uitstekende voorzieningen. Het is een populaire keuze voor voetbalfans en concertgangers.

  Courtyard by Marriott Amsterdam Arena Atlas: Dit hotel bevindt zich ook op loopafstand van het stadion en biedt stijlvolle kamers en een terras met een prachtig uitzicht op de omgeving.

  Hampton by Hilton Amsterdam Arena Boulevard: Gelegen aan de Arena Boulevard, biedt dit hotel moderne kamers en een gunstige locatie voor stadionbezoekers. Het heeft ook een gratis ontbijt.

  Fletcher Hotel Amsterdam: Dit moderne hotel ligt iets verder van het stadion, maar het is nog steeds gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het biedt stijlvolle kamers en een prachtig uitzicht op Amsterdam.

  Hampshire Hotel - Amsterdam ArenA: Dit hotel ligt op korte afstand van de Johan Cruijff ArenA en biedt comfortabele accommodaties en een gezellige bar. Het is een goede keuze voor fans die het stadion willen bezoeken.

  Deze hotels bieden verschillende prijsklassen en voorzieningen, zodat je een optie kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften en budget past. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren, vooral op wedstrijddagen of tijdens grote evenementen, omdat de vraag naar accommodatie in de buurt van de Johan Cruijff ArenA hoog kan zijn.