Estadio La Corregidora
Querétaro, Mexico

1985

Opgericht in:

35.575

Stadion Capaciteit:

Querétaro FC

Thuis van:

Estadio La Corregidora

Het Estadio La Corregidora de Querétaro is gelegen in de stad Querétaro , staat Querétaro , Mexico . Het is de thuisbasis van de Querétaro Fútbol Club , een team in de Eerste Klasse van Mexico.  Het werd genoemd ter ere van de heldin van de Mexicaanse onafhankelijkheid , Josefa Ortiz de Domínguez , de vrouw van de corregidor van Querétaro , Miguel Domínguez .

Highlights van Estadio La Corregidora

Prijzen van Querétaro FC

  • Primera División A: (3x)
Clausura 2005/Clausura 2006/Apertura 2008
  • Promotie play-off winnaar: (2x)
2005-06/2008-09
  • Primera División A Runners-up: (2x)
1976-77/1986-87

Nederlanders bij Querétaro FC

Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gespeeld voor Querétaro FC. 

Ook Estadio La Corregidora bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio La Corregidora

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio La Corregidora. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Estadio La Corregidora

. Het stadion heeft een ovale vorm en bestaat uit drie volledig gesloten niveaus, het eerste en derde niveau zijn tribunes, terwijl het tweede niveau wordt ingenomen door dozen. Het eerste niveau heeft 19 rijen, de tweede met 3 en de derde 14, waarmee er 36 treden zijn van de onderkant naar de bovenkant van het gebouw. De ontwerpcapaciteit was 32.130 toeschouwers, maar na de inhuldiging werd nog een niveau van tribunes (ijzerwerk) toegevoegd aan het onderste gedeelte, waarmee de capaciteit steeg tot 35.575 toeschouwers. Dit maakt het het tiende grootste stadion van Mexico, na het Estadio Azteca 

Uitvak van Estadio La Corregidora

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Estadio La Corregidora. Wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Estadio La Corregidora

Hiernaast staat een plattegrond van Estadio La Corregidora met alle vakken.