Estadio Jalisco


Guadalajara, Mexico


2006

Opgericht in:

55.110

Stadion Capaciteit:

Atlas Guadalajara


Thuis van:

Estadio Jalisco

Estadio Jalisco is een voetbalstadion in de Mexicaanse stad Guadalajara. Voetbalclub Atlas Guadalajara speelt hier zijn thuiswedstrijden. De ploeg komt uit in de hoogste afdeling van het Mexicaanse voetbal, de Primera División.

Het stadion biedt plaats aan maximaal 55.110 toeschouers. Alle plaatsen zijn zitplaatsen. Het stadion werd gebruikt tijdens de twee WK-eindronden die in Mexico werden gehouden: 1970 en 1986, en het olympisch voetbaltoernooi van 1968.

Estadio Jalisco was ook jarenlang de thuishaven van Club Deportivo Guadalajara, een van de oudste clubs van Mexico, maar de club verhuisde in 2010 naar het Estadio Omnilife.


Highlights van Estadio Jalisco

Prijzen van Atlas Guadalajara

  • Landskampioen 2x (1951,2021 Apertura)

Nederlanders bij Atlas Guadalajara

Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gespeeld voor

Atlas Guadalajara..

Ook Estadio Jalisco bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio Jalisco

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio Jalisco.  Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Estadio Jalisco

het stadion heeft capaciteit 55.110 toeschouwers. Het stadion werd geopend in 2006 . De toeschouwers zijn verdeeld over 2 ringen.

Uitvak van Estadio Jalisco

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Estadio Jalisco. wanneer wij hierover beschikken vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Estadio Jalisco

Hiernaast staat een plattegrond van Estadio Jalisco met alle vakken.