Estadio Iván Elías Moreno

Lima, Peru

2002

Opgericht in:

13.773

Stadion Capaciteit:

Club Centro Deportivo Municipal

Thuis van:

Estadio Iván Elías Moreno

Het Estadio Iván Elías Moreno is een sportlocatie voor voetbaltrainingen, gelegen in de wijk Villa El Salvador in de stad Lima. Het werd ingehuldigd op 2 juni 2002 met een sportbijeenkomst tussen de clubs Defensor Villa del Mar en Guardia Republicana. Het heeft een capaciteit van 13.773 mensen.

Het perceel waar het stadion nu staat, werd vele jaren gebruikt door lokale amateurteams voordat het stadion werd gebouwd. Het stadion is vernoemd naar Iván Elías Moreno, een jonge man uit Villa El Salvador die werd doodgestoken terwijl hij probeerde een tiener te beschermen tegen beroving. Tijdens zijn derde ambtstermijn besloot districtsburgemeester Michel Azcueta het stadion een naam te geven ter nagedachtenis aan Moreno, die zijn leerling was geweest terwijl hij, de burgemeester, onderwijzer was in het district.

Highlights van Club Centro Deportivo Municipal

Prijzen van Club Centro Deportivo Municipal

  • 4x Peruaans kampioen (1938, 1940, 1943, 1950)
  • 2x 2e divisie kampioen (2006, 2014)

Nederlanders bij Club Centro Deportivo Municipal

  1. Er hebben geen Nederlandse voetballers gespeeld voor Club Centro Deportivo Municipal.

Ook Estadio Iván Elías Moreno bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio Iván Elías Moreno

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio Iván Elías Moreno. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Estadio Iván Elías Moreno

Het heeft een capaciteit van 13.773 mensen. Alle plaatsen zijn zitplaatsen. Het stadion maakt gebruikt van natuur gras en heeft geen grasverwarming.

Uitvak van Estadio Iván Elías Moreno

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Estadio Iván Elías Moreno. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Estadio Iván Elías Moreno

Er is geen plattegrond beschikbaar van het Estadio Iván Elías Moreno.