Estadio Guillermo Briceño Rosamedina

Juliaca, Peru

1966

Opgericht in:

18.030

Stadion Capaciteit:

Escuela Municipal Deportivo Binacional

Thuis van:

Estadio Guillermo Briceño Rosamedina

Het Guillermo Briceño Rosamedina Stadium is een locatie voor sportevenementen, gelegen in de Peruaanse stad Juliaca. Het stadion is eigendom van het Peruvian Sports Institute. In dit stadion spelen de club Deportivo Binacional van de Peruaanse voetbal League 1 en de clubs Diablos Rojos , Franciscano San Román en Unión Fuerza Minera. 

Het werd in 1966 opgericht met de tribunes van het westen en oosten door het management van de plaatsvervanger van het departement Puno, de heer Guillermo Briceño Rosamedina en had een capaciteit van 5.000 toeschouwers. In 1990 werd de bouw van de zuidelijke en noordelijke tribunes voltooid door de provinciale gemeente San Román; De voltooiing van de verbouwen was in het jaar 1995 daarmee steeg de capaciteit naar 10.250 toeschouwers.

Highlights van Escuela Municipal Deportivo Binacional

Prijzen van Escuela Municipal Deportivo Binacional

  • 1x Peruaans kampioen (2019)

Nederlanders bij Escuela Municipal Deportivo Binacional

  1. Er hebben geen Nederlandse spelers gespeeld voor Escuela Municipal Deportivo Binacional.

Ook Estadio Guillermo Briceño Rosamedina bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio Guillermo Briceño Rosamedina

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio Guillermo Briceño Rosamedina. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Estadio Guillermo Briceño Rosamedina

Briceño Rosamedina en had een capaciteit van 5.000 toeschouwers. In 1990 werd de bouw van de zuidelijke en noordelijke tribunes voltooid door de provinciale gemeente San Román; De voltooiing van de verbouwen was in het jaar 1995 daarmee steeg de capaciteit naar 10.250 toeschouwers.

Uitvak van Estadio Guillermo Briceño Rosamedina

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Estadio Guillermo Briceño Rosamedina. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Estadio Guillermo Briceño Rosamedina

Er is geen plattegrond beschikbaar van het Estadio Guillermo Briceño Rosamedina