Estadio Garcilaso

Cuzco, Peru

1950

Opgericht in:

42.056

Stadion Capaciteit:

Club Sportivo Cienciano

Thuis van:

Estadio Garcilaso

Estadio Garcilaso is een multifunctioneel stadion in de Peruaanse stad Cusco. Het stadion wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden en wordt gebruikt door de voetbalclub Club Sportivo Cienciano. Het stadion biedt plaats aan 42.056 toeschouwers.


Het stadion werd geopend in 1950 en werd in 2004 gerenoveerd. Het stadion werd vervolgens gebruikt voor de Copa America-wedstrijden van 2004. Het toernooi liep van 6 juli tot 25 juli in Peru. Estadio Garcilaso werd gebruikt voor 1 Copa America wedstrijd. Het gaat om de troostfinale tussen Colombia en Uruguay dat eindigde in een 1-2 overwinning voor Uruguay.

Highlights van Club Sportivo Cienciano

Prijzen van Club Sportivo Cienciano

  • 1x Peruaanse 2e divisie kampioen (2019)
  • 1x Copa Sudamericana (2003)
  • 1x Recopa Sudamericana (2004)

Nederlanders bij Club Sportivo Cienciano

  1. Er hebben geen Nederlandse voetballers gespeeld voor Club Sportivo Cienciano.

Ook Estadio Garcilaso bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio Garcilaso

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio Garcilaso. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Estadio Garcilaso

De capaciteit van Estadio Garcilaso bedraagt 42.056 plekken. Alle zitplekken zijn openlucht geen een tribune is overdekt. Daarnaast maakt het stadion gebruik van natuurgras en heeft geen grasverwarming.

Uitvak van Estadio Garcilaso

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Estadio Garcilaso. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Estadio Garcilaso

Er is geen plattegrond beschikbaar van het Estadio Garcilaso.