Estadio El Cobre


 El Salvador, Chile

1980

Opgericht in:

12.000

Stadion Capaciteit:

Club Deportes Cobresal

Thuis van:

Estadio El Cobre

Estadio El Cobre is een multifunctioneel stadion in El Salvador, Chili . Het wordt momenteel vooral gebruikt voor voetbalwedstrijden en is het thuisstadion van Cobresal . Het stadion biedt plaats aan 12.000 mensen, wat meer is dan de bevolking van de stad waarin het zich bevindt, en werd gebouwd in 1980

Highlights van Estadio El Cobre

trofee

Prijzen van Club Deportes Cobresal

  • Copa Chile 1x (1987)
  • Segunda División 2x (1983, 1998)
  nederlandse-vlag

  Nederlandse voetbalspelers bij Club Deportes Cobresal

  Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gevoetbald Club Deportes Cobresal. 

  Ook Estadio El Cobre? Koop vandaag nog je tickets.

  rondleiding

  Een rondleiding in Estadio El Cobre

  Er zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio El Cobre. Wanneer deze beschikbaar zijn vermelden wij dat meteen op onze website.

  Capaciteit van Estadio El Cobre

  Het stadion staat bekend als "Het grootste stadion ter wereld", dit is te wijten aan de onmogelijkheid dat Cobresal in een wedstrijd een volledig stadion kan spelen, gezien de voorwaarde dat de capaciteit van het stadion groter is dan het aantal inwoners van El Salvador , wat telt met een bevolking van 8.500 mensen. Het stadion heeft een capaciteit voor 12.000 toeschouwers.

  Uitvak van Estadio El Cobre


  Er zijn geen beelden en informatie bekend over het uitvak in Estadio El Cobre. Wanneer wij beelden hebben en informatie vermelden wij dat per direct op de website.   Plattegrond Estadio El Cobre

  Er zijn geen beelden en informatie bekend over de plattegrond van het stadion. Zodra er meer informatie bekend is over het stadion vermelden wij dit direct op de website!