Estadio do Maritimo

Funchal, Portugal

1957

Opgericht in:

10.932

Stadion Capaciteit:

CS Marítimo

Thuis van:

Estadio do Maritimo

Estádio dos Barreiros is een voetbalstadion in de Portugese stad Funchal. Het is de thuisbasis van CS Marítimo met een capaciteit voor 10.932 toeschouwers. Het werd officieel geopend op 5 mei 1957. Het stadion werd ook gebruikt door CD Nacional en CF União. In de afgelopen 50 jaar werden slechts kleine veranderingen aangebracht aan het stadion, zoals de ombouw van de staanplaatsen tot zitgelegenheid. In 2009 werden een aantal plannen gepresenteerd voor een herontwikkeling van Estadio dos Barreiros Al snel begonnen ze met verbouwen. De verbouwing zou naar verwachting in 2010 klaar zijn, maar werd volledig stopgezet vanwege financieringsproblemen van het consortium dat verantwoordelijk was voor het project. De verbouwing werden in 2014. Midden in het seizoen waren er nieuwe overdekte tribunes aan drie zijden voltooid. Het laatste deel van de verbouwing is eind 2016 afgerond met de opening van de nieuwe hoofdtribune. Uiteindelijk hebben ze de naam van het stadion veranderd van Estadio dos Barreiros naar Estadio do Maritimo.

Highlights van CS Marítimo

Prijzen van CS Marítimo

  • 1x Landskampioen (1926)
  • 2x Segunda Divisão (1977, 1982)

Nederlanders bij CS Marítimo

Darl Douglas, Kaj Ramsteijn, Jorg Smeets, Arvid Smit, Mitchell van der Gaag, Antoine van der Linden

Ook Estadio do Maritimo
bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estadio do Maritimo 

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estadio do Maritimo stadion. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.


Capaciteit van Estadio do Maritimo

De capaciteit van Estadio do Maritimo bedraagt 10.392 plekken. In 2009 werden zijn er plannen gepresenteerd om de capaciteit te verhogen. Al snel zijn begonnen met de verbouwing en zo steeg de capaciteit met 9.000 zitplekken.

Uitvak van Estadio do Maritimo

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Estadio do Maritimo. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina.

Plattegrond van Estadio do Maritimo

Wij beschikken helaas niet over een plattegrond van het Estadio do Maritimo.