Estádio de São Miguel

 Ponta Delgada, Portugal

1930

Opgericht in:

13.277

Stadion Capaciteit:

CD Santa Clara

Thuis van:

Estádio de São Miguel

Het Estádio de São Miguel is een stadion in Ponta Delgada, een stad op het eiland São Miguel in Portugal. Het stadion wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden van  voetbalclub CD Santa Clara. Het stadion heeft een capaciteit voor 13.277 toeschouwers. Het stadion werd ingehuldigd in 1930. In 2004 is het stadion voor een groot gedeelte gerenoveerd en verbouwd. De capaciteit van het stadion is net hoog genoeg om gebruikt te worden voor UEFA Champions League wedstrijden. 

Highlights van Estádio de São Miguel

Prijzen van CD Santa Clara

  • 1x Segunda Liga (2001)

Nederlanders bij CD Santa Clara

Er hebben geen Nederlandse voetballers gespeeld voor CD Santa Clara.

Ook Estádio de São Miguel bezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estádio de São Miguel

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estádio de São Miguel. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Estádio de São Miguel

De capaciteit van Estádio de São Miguel bedraagt 13.227 plekken. Al deze plekken zijn zitplekken. Op dit moment zijn de tribunes niet overdekt wel zijn er plannen gemaakt om dat binnenkort te bouwen. 

Uitvak van Estádio de São Miguel

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak in het Estádio de São Miguel. Wanneer wij hiervoor beschikken plaatsen we dat meteen op deze webpagina.  

Plattegrond van Estádio de São Miguel

Wij helaas geen plattegrond van het Estádio de São Miguel. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen we dat meteen op deze webpagina.