Estádio Cidade de Barcelos

Barcelos, Portugal

2004

Opgericht in:

12.504

Stadion Capaciteit:

Gil Vicente FC

Thuis van:

Estádio Cidade de Barcelos

Estádio Cidade de Barcelos is een multifunctioneel stadion in de Portugese stad Barcelos. Het stadion biedt plaats aan 12.504 toeschouwers. Het stadion werd in 2004 geopend. Het stadion maakt deel uit van een groter sportcomplex genaamd Complexo Desportivo de Barcelos. 

Het stadion wordt voornamelijk gebruikt voor voetbalwedstrijden en wordt gebruikt door de voetbalclub Gil Vicente FC. Het werd ook gebruikt in de European Under-21 Men's Championship 2006, toen twee groepswedstrijden werden gespeeld. Ook het Portugees voetbalelftal speelde een interland wedstrijd in Estádio Cidade de Barcelos .

Highlights van Gil Vicente FC

Prijzen van Gil Vicente FC

  • 2x Segunda Liga (1999, 2011)

Nederlanders bij Gil Vicente FC

Stefan Watson

Ook Estádio Cidade de Barcelosbezoeken? Koop vandaag nog je tickets!

Een rondleiding in Estádio Cidade de Barcelos

Er zijn geen rondleidingen beschikbaar in het Estádio Cidade de Barcelos. Wanneer deze wel worden gegeven vermelden wij dat meteen op deze webpagina.

Capaciteit van Estádio Cidade de Barcelos

Het stadion biedt plaats aan 12.504 toeschouwers. Alle zitplekken zijn volledig overdekt. Het speel veld is gemaakt van natuurgras en heeft geen veldverwarming.

Uitvak van Estádio Cidade de Barcelos

Er zijn geen beelden en informatie beschikbaar over het uitvak van het Estádio Cidade de Barcelos stadion. Wanneer wij hierover beschikken plaatsen wij dat meteen op deze webpagina. 

Plattegrond van Estádio Cidade de Barcelos

Hiernaast staat een plattegrond van Estádio Cidade de Barcelos met alle vakken.