Estadi de Son Moix

Palma, Mallorca

1999

Bouwjaar:

24.642

Capaciteit:

RCD Mallorca

Thuis van:

Estadi de Son Moix

Het is het voetbalstadion van RCD Mallorca. Het stadion ligt in Palma, op Mallorca. Voorheen heette het stadion ONO Estadi en Iberostar Estadi. Het stadion is gebouwd in 1999. in 2015 is achter het doel aan de noordzijde een nieuwe tribune gebouwd de Grada Lluis Sitjar. 

Highlights van RCD Mallorca

Prijzen van RCD Mallorca 

  • Kampioen Segunda División A 2X (1960) (1965)
  • Copa del Rey 1X (2003)
  • Supercopa 1X (1999) 
  • Segunda Division B 1X (2018)

Nederlanders bij RCD Mallorca 

Arnold Bruggink, Gianni Zuiverloon, Jonathan de Guzman, Alejandro López de Groot en Sander Westerveld. 

Ook RCD Mallorca bezoeken? koop nu je tickets 

Capaciteit van Estadi de Son Moix

Het stadion heeft een capaciteit van 24.642. Het stadion heeft een tribune laten bouwen in 2015 die de Grada Lluis Sitjar heet. De tribune heeft 1.500 zitplaatsen. Het stadion is gebouwd in 1999 en is officieel geopend in 1999 in Juni.  

Plattegrond Estadi de Son Moix 

Hier een plattegrond van Estadi de Son Moix 

Hotels, OV en luchthaven

Met het openbaar vervoer is het stadion te bereiken met bus 6 (richting Can Valero) of 8 (richting Son Roca). Neem de bus vanaf Estació Intermodal (Plaza de España) aan de noordoostelijke rand van het stadscentrum. Lijn 8 heeft de meest frequente service. De reis duurt ongeveer 20 minuten, stap uit bij Son Moix.


er zijn niet veel hotels in de omgeving, een van een goede hotel is het Central Palma hotel. wel is er een luchthaven die op Mallorca is het is niet het grootste luchthaven, Mallorca is een eilandje van Spanje.