Estádio da Ressacada


Florianópolis, Brazilië

1983

Opgericht in:

17.800

Stadion Capaciteit:

Avaí Futebol Clube

Thuis van:

Estádio da Ressacada

Aderbal Ramos da Silva Stadium , in de volksmond bekend als Estádio da Ressacada , eigendom van Avaí Futebol Clube, is een voetbalstadion in Florianópolis, de hoofdstad van de Braziliaanse staat Santa Catarina. Het stadion is vernoemd naar de voormalige gouverneur van Santa Catarina tussen 1947 en 1951, dokter Aderbal Ramos da Silva, een fan van Avaí.  Het stadion wordt in de volksmond Ressacada genoemd, omdat het zich bevindt op een plaats die in de volksmond met dezelfde naam werd genoemd, in de wijk Carianos, dicht bij de internationale luchthaven Hercílio Luz.


Highlights van Estádio da Ressacada

trofee

Prijzen van Avaí Futebol Clube

  • Campeonato Brasileiro Série B 1x (1989)
  • Campeonato Brasileiro Série C 1x  (2007)
  • Campeonato Paulista 1x (1990) 
  • Copa Sudamericana Finale (2021)
nederlandse-vlag

Nederlandse voetbalspelers bij Avaí Futebol Clube

Er hebben geen Nederlandse voetbalspelers gevoetbald voor Avaí Futebol Clube.

Ook Estádio da Ressacada bezoeken? Koop vandaag nog je tickets.

rondleiding

Een rondleiding in Estádio da Ressacada

Er zijn op dit moment geen rondleidingen beschikbaar in het Estádio da Ressacada. Wanneer deze beschikbaar zijn vermelden wij dat meteen op onze website.

Capaciteit van Estádio da Ressacada

Het stadion heeft een capaciteit van 17.724 toeschouwers. Dit verdeeld over 4 kanten, en de toeschouwers zitten allemaal op 1 ring. 

Uitvak Estádio da Ressacada


Er zijn geen beelden en informatie bekend over het uitvak in Estádio da Ressacada. Wanneer wij beelden hebben en informatie vermelden wij dat per direct op de website. Plattegrond Estádio da Ressacada

Hier staat een plattegrond van Estádio da Ressacada, dit is momenteel alle informatie die we hebben over het stadion. Zodra er meer informatie bekend is over het stadion vermelden wij dit direct op de website!